1 Huippu viikonloppu - JennyJanette

Huippu viikonloppu

Otsikon mukaan mulla on takana aivan huippu viikonloppu ja musta tää pitää tulla jakamaan teidän kanssanne!
Perjantai meni töissä ollessa iltavuorossa, mutta koko päivän kuitenkin hymyilytti, joten voisin laskea tän huippu viikonloppuun. Ei, en ole työnarkomaani, mutta sain asiakkailta monesti päivän aikana positiivista palautetta siitä kuinka iloinen ja nopsa olen! Yksi sanoi että hänellä on ollut huono päivä siihen asti kunnes tuli mun kassalleni ja hymyilin hänelle, lämmitti kyllä mieltä kuulla tämä ja tulee heti sellainen fiilis, että hauska olla jollekkin "päivän paiste" eikä vain tavallinen kassatäti, siihen mä just pyrin :)


Kuten viime postauksessa mainitsinkin, lauantaina lähdin Kokemäelle katsomaan Remixiä hyvän ystäväni Paulan kanssa. Keikka oli aivan mahtava, fiilis katossa ja seura parasta!
Yllätyin toden teolla kun laulaja lauloi Dingon-autiotalo kappaleen ja ennen kertsiä pyysi minua lavalle kesken keikan. Lopulta kun pääsin ihmisten joukosta lavalle, hän ottaa laukun ja juomani sivuun ja kuiskaa "tuu reppuselkään"... miten siitä nyt voisi kieltäytyä? Siinä sitten yleisön edessä reppuselässä mietein et apua miten tässä nyt sitten pitäisi olla? Lähinnä koitin olla mahdollisimman neutraalisti..
Ystäväni onnistui nappaamaan koomisesta tilanteesta kuvan ja ensin ajattelin että kuvaa ei tule koskaan kukaan näkemään, mutta päätämpä nyt naurattaa teitäkin kun itsekkin nauroi tälle haljetakseni, meikä katselee vaan kattoon.. Onneksi jätkä oli harteikas.. :D

Onko teille sattunut hauskoja juttuja jonkun esiintyjän keikalla?


Lisää kuvia keikasta löydätte Stadium Live Clubin facebook sivuilta, sivut ovat julkiset. Vielä parit kuvat viikonlopun meikistä ja asusta, jotta mahdollisimman moni unohtaa edellisen kuvan :D 

Luomilla komeilee vaaleaa kullan hohtoista luomiväriä ja kissa eyelinerit, huulilla on puolestaan kirsikanpunaista lumenen huulipunaa. Vähän punaa poskille ja kasvojen korostusta kohdille, valmis :)


Mitä mieltä olette meikistä?

Asukokonaisuutena toimi tämän tyylinen suunnitelma, enkä valitettavasti muistanut räpsiä teille kuvia, mutta ehkäpä otan teille kuvat joskus myöhemmin jos haluatte? :)

Kiitos kaikille viikonlopussa mukana olleille, oli hauskaa! ♥


10 kommenttia

 1. Vau mitkä ripset!

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Vielä ku oisivat omat ni mäkin oisin tyytyväinen :D

   Poista
 2. Haha aika mainio sattuma! :D Ja meikki on kyllä tosi nätti :)

  VastaaPoista
 3. Nättinä oot ollut niinkuin aina

  VastaaPoista
 4. Höh, mä olin kyllä kommentoinut tänne aiemminkin (puhelimella) mutta joku meni näemmä pieleen:( Mutta niin, tuo Remixin laulaja on kyllä ihan huipputyyppi! :D olin sillä töissä jonkin aikaa, haha. Hirmu hauska ja rento mies!:)

  Kaunis meikki, täytyy sanoo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei tullut aijempi kommentti ainakaan :( Joo hauskalta hän vaikutti! Missä olit töissä hänellä? :D

   Kiitos Jonna ♥

   Poista
  2. Olin ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan toimistossa työharjoittelussa missä Juha oli/on pääsihteerinä:)

   Poista
  3. Ahaa kivaa ootte varmaan sit päässyt vähän paremmin tutustumaan :)

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥