1 One life, plenty of opportunities - JennyJanette

One life, plenty of opportunities

Moikka!
Blogi on muuttunut alkuperäisestä todella paljon ja yhä löydän täältä jotain kehitettävää. Voi kuinka kivaa olisi postailla teille päivittäin ja järjestää lukuisia arvontoja, mutta valitettavasti aikaa ja rahaa löytyy rajallisesti, joten se on melkein mahdotonta.
Teitä on kuitenkin tarttunut matkan varrella tänne 114 lukijaa ja 45 000 käynti kertaa on muutamaa vaille rikki. Joten iso kiitos vaan kaikille! :)
Eilen aloin miettiä ompas hölmöä että blogin nimi on koko nimeni, eihän se periaatteessa kerro blogista mitään? Mulla olis nyt ainakin kaksi vaihtoehtoa uudelle blogi nimelle.

Yksi elämä, monta mahdollisuutta = One life, plenty of opportunities
Mikä ei tapa, vahvistaa = What doesn't kill you, makes you stronger.

Tosiaan haluan jonkun sanonnan elämästä blogini otsikoksi, onhan tämä lifestyle blogi. Yksi vaihtoehto olisi myös tämä oma mottoni "Et koskaan tiedä rajojasi, ellet ylitä niitä" jos vain tietäisi miten oikea oppisesti se käännetään englanniksi :D Nämä kolme mottoa on niitä joita itse käytän ja siksi tahtoisinkin jonkun näistä blogini nimeksi.
Sivu ei ole siis muuttumassa miksikään, vain nimi :)

Annan teille nyt vaikutus valtaa, kuulostaako tämä ihan hölmöltä ajatukselta?10 kommenttia

 1. Mun mielestä kuulostaa ihan kivalta muutokselta jos oikeasti haluat vaihtaa, koska kyllä tää nykyinenkin on ihan hyvä! Toi what doesn't kill you make you stronger on aika monessa blogissa tullut mua vastaan niin ehkä kuitenkin just jokin omalaatuisempi kuten toi one life plenty of opportunities :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta nykyinen ei oo hyvä :D mut se oli kyllä mustakin parempi ja omalaatuisempi! :)

   Poista
 2. Oot tosi kaunis! :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä voi kiitos, saat Heidi aina mut niin iloseks sun kommenteilla :') ♥

   Poista
 3. Kivalta kuulostaa vaik ei muakaan nykyinen häiritse =)

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä sun pitää ehdottomasti tehä just niin ku susta parhaalta tuntuu ^_^ ! mun mielestä noi ehdotukset ei kuulosta suomeksikaan pahalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna ja niin mä teenkin :) Eli blogin nimi on nyt One life plenty of opportunities! :3

   Poista
 5. Tietysti jokainen tekee niinkuin parhaalta tuntuu, mutta niitä blogeja "etunimi toinen nimi" on hirveästi! Nyt jollain lailla erotut ns. massasta;) tietysti tuokin jokaisen mielipide, tämä on omani.. Mua ei sinänsä haittaa se kuitenkaan, blogin nimi ei vaikuta siihen luenko vai enkö, mutta itse tykkäilen enemmän tällaisista :3 Valitsit juurikin sen nimen blogillesi, mitä oisin sulle suositellut nuista kahdesta:) Älyttömän kaunis banneri, kunnon malli! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, se onkin yksi syy miksi tahdoin vaihtaa! Kiva juttu niin mä tahdonkin erottua :3 Oi kiitos ihana Kata!! ♥

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥