1 Mineral meikkisetti - ARVONTA! PÄÄTTYNYT - JennyJanette

Mineral meikkisetti - ARVONTA! PÄÄTTYNYT

Alkuun tahdon kiittää teitä ihania lukijoita jotka jaksavat kuunnella mun löpinöitä viikosta toiseen ja ootte täällä yhä vaikka en ole aina töiden takia ehtinyt kirjoittelemaan. Oon myös saanut paljon positiivisia kommentteja, jotka todella piristävät arjen ohella, oikeasti, kiitos siis! ♥
TEIDÄN kunniaksi ajattelin tulla pistämään arvonnan käyntiin ja toivotaan että palkinto miellyttää, jotta saadaan osallistujia :)

PALKINTO: Pure mineral-meikkisetti

 Setti sisältää:
Mineraali puuterin 
Rosy Glow poskipunan
Poskipuna siveltimen
Luomiväri siveltimen
Kultaisen luomivärin
Hopean luomivärin

Tuotekuvauksessa luvataan, että meikkejä ei ole testattu eläimillä! :)

SÄÄNNÖT

♣ Osallistuaksesi sinun on oltava julkinen lukijani bloggerin kautta, voit myös liittyä arvonnan aikana. Jätä kommenttiboksiin sähköpostisi ja nimimerkki jolla luet blogiani. Otan voittajaan sähköpostitse yhteyttä. Jos et omista google tiliä etkä ole lukijani voit kuitenkin myös osallistua kommentoimalla blogin fb sivulla One life, plenty of opportunities arvonta linkkiin sähköposti osoitteesi :)

♣ Lisäarvan voit saada tykkäämällä One life, plenty of opportunities - fb sivusta, joka löytyy myös blogin sivubannerista oikealta TAI seuraamalla jenny_janette instagramissa. Aikaisemmat tykkääjät ja seuraajat saavat automaattisesti lisäarvan.


♣ Kolmannen arvan voit saada jakamalla ensimmäisen kuvan omassa blogissasi tai instagrammissa. Jos jaat kuvan instagramissa muista merkitä minut kuvaan " @jenny_janette "

Voit siis saada yhteensä 3 arpaa. Mainitsethan mahdollisista lisäarvoista kommentissasi :) Huom postitan palkinnon ainoastaan suomeen!

Arvonta päättyy 10.12 klo 9.00 jonka jälkeen arvon ja julkaisen voittajan täällä mahdollisimman pian. Mutta nyt on aika jättää kommenttiboksi teidän haltuunne, onnea kaikille arvontaan! ♥