1 Beige, white & black = perfect outfit - JennyJanette

Beige, white & black = perfect outfit

Kysymys: Pystyinkö säästämään matkaani varten ostamani vaatteet?
Vastaus: En... 
Tosiaan seuraavat kuvien vaatteet ovat ostettu gran canarian matkaa varten, mutta mua ei ole vaan tarkoitettu säästelemään vaatteita! :D Heti kun säät salli käytin tilaisuuteni ja puin ne ylleni. ajattelin että lämpimässä villahuivissa ja  villakangastakissa mulle tulee aivan varmasti kuuma shoppailessani joululahjoja. Muistin että onhan mulla jotain kevyempää, nimittäin valmiiksi piilotettuna matkalaukkuun. enhän mä voi vastustaa kiusausta!
Nyt on todella helpottunut olo kun on joululahjat paketissa ja joulukortit tehty, ihanaa kun ei tarvitse enää stressata joulusta!

Nahkatakki-Ellos • Kengät-Zalando • Paita-Jc • Huivi-H&M • Kello-Ebay • Housut-H&M • Laukku-Zalando • Sormukset-H&MMielestäni beige, valkoinen ja musta on ihana yhdistelmä ja siihen kun lisää kultaiset asusteet asusta tulee täydellinen, mitä olette mieltä? Onko liian kesäinen? :D6 kommenttia

 1. Voi ei miten ihana asu ! Just toi beige väri tekee tästä niin täydellisen ja ei oo liian kesäinen ollenkaan mun silmään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos sarah anniina ♥ Kiva kuulla että tykkäät! Mä vähän jännitin onko liian kesänen, mut hyvä jos ei oo! :)

   Poista
 2. Ei ole ollenkaan liian kesäinen ~ Tosin, itellä tulisi kylmä, mutta äkkiähän huivin muuttaa paksummaksi ja takin alle laittaa pitkän villatakkilorton :D Ja lapaset kulkee mulla mukana kokoajan... Syyskuusta saakka käyttänyt lapasia tänä vuonna XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo totta :D mullakin on kulkenut laukussa syyskuusta asti lapaset, katsotaan maltanko enään edes luopua :D

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥