1 Uudistettu ulkoasu - JennyJanette

Uudistettu ulkoasu

Sori, musta ei oo vaan viihtymään samassa bannerissa pitkään :D moni tykkäsi siitä syksyisestä bannerista, mutta mä halusin taas vaihtaa ja tein ulkoasusta vähän talvisen näköisen. Lisäksi halusin että ulkoasussa on mun lempiväriä eli turkoosia, tämä saattaa herättää negatiivisiakin mielipiteitä koska moni on sanonut että pitää yksinkertaisesta ulkoasusta jotta kuvat ja teksti tulevat esiin. Omasta mielestäni tämä ei yhtään haittaa lukemista, eri olisi jos tekstin alla olisi värillinen tausta.


Mulla on ollut aina joka ikisessä bannerissa oma kuva, jos ei lasketa ensimmäistä banneriani. Joka tapauksessa halusin siihenkin asiaan muutoksen ja kuva bannerista siirtyi oikeaan reunaan. Katsotaan kauan tämä ulkoasu säilyy, kyllä te mut tiedätte... :D Viimeistään tämä ulkoasu lähtee keväällä, kun eihän silloin enää voi olla lumihiutale kuvia bannerissa, yök!
Ai miksikö tein tästä asiasta postauksen, hmm no siksi että en tahdo kenkään saavan mikreeniä ulkoasusta ja tahdon asiasta mielipiteitä. Mulle on tärkeää että jokainen teistä viihtyy täällä, koska enhän mä tätä nyt pelkästää omaksi iloksi tee :)

Eli siis mitäs tykkäätte uudesta ulkoasusta? Meneekö hermo kun vaihtelen kokoajan? :D
8 kommenttia

 1. Ihana tää! Hyvä et joku jaksaa välillä vaihdella, itte vaihtelen aina joskus ja jouluna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmin! :) Mun on pakko vaihdella koko ajan ku kyllästyn niihi bannereihi ja omaan naamaani :D

   Poista
 2. Tieks mulle tulee ihan mieleen sen frozen leffan teema tästä ulkoasusta ja sitkun säkin vielä oot tollainen jääprinsessa :D! Haha :D Mut siis ihana ja kivempi kuin pelkkä valkoinen tylsä mikä mulla on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no ei lainkaa huono sit jos sellanen tulee mieleen :D kiitos :) mä en osaa päättää tykkäänkö enempi valkosesta vai värillisestä taustasta, mieli muuttuu koko ajan :D

   Poista
 3. Hehh, itsekin olen aika aktiivinen bannerin vaihtelija :D En jaksa katsoa pitkään samaa ja aina tekee mieli uudistaa. Minua ei ainakaan haittaa se että ulkoasu vaihtuu ja se tuo kivaa piristystä. Ihanan talvinen ulkoasu, tykkään tosi paljon:):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo juuri tuo sama ongelma, kiva kuulla etten oo ainoo :D ja se myös ettei haittaa, kiitos paljon Jasmina! :)

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥