1 Hyviä ja huonoja uutisia - JennyJanette

Hyviä ja huonoja uutisia

Moikka moi! Mä oon niin täpinöissäni että on pakko tulla kertomaan heti ekana teille... Oon jo kauan haaveillut ostavani microjärkkärin ja eilen pistettiin sellainen tilaukseen, mahtavaa eikö? ♥ Joo eli siis tilattiin Jessen kanssa Olympus PEN lite E-PL5, joka on puoliksi sitten Jesseltä synttärilahja mulle. Vakutuin todella tuotearvosteluista ja nyt se oli sopivasti Prismassa mua varten tarjouksessa! Nyt taas joku miettii että taas se ostaa jotain vaikka vannoi pitävänsä pussin tiukasti kiinni ennen reissua, mutta tässäpä on maksuaikaa 31.3.2015 asti ja Jesse maksaa siitä tosiaan osan :) Tulen sitten esittelemään heti teille kameran kun se vaan saapuu smart postiin, mutta saattaa mennä uudenvuoden tienoille, koska postissa on nyt ne jouluruuhkat. Tältä ihanuudelta odotan eniten sitä kevyttä kokoa ja se on myös TM ja MP testivoittaja.

Noh nyt on pakko sanoa että voisipa tää postaus olla vaan tästä ilon aiheesta, mutta eipä voikkaan..Kymmenen pisteen vihje mikä on bloggaajan pahin pelko? No tietysti se että kauan palvellut hyvä kamera hajoaa. Nimittäin n. 5 tuntia tilauksen jälkeen aloin kuvailemaan nykyisellä järkkärilläni teille uutta DIY ideaa, mutta se jäi kuitenkin kesken koska Nikon päätti tulla tiensäpäähän eikä suostu tarkentamaan enää kuvia. Se pitää samallaista ääntä kuin tikittävä aikapommi. Suoraan sanottuna vit*ttaa.. Vaikka kuinka kehutaan tuota Olympusta, se on omasta mielestäni lähinnä "reissukamera" mutta tuskimpa korvaa oikeaa järkkäriä. No kumotaan kuitenkin ne ennakkoluulot nyt ja palataan asiaan kun kamera saapuu.
Sain tänään Nikonin toimimaan yhden kuvan ajaksi, joten tässä vielä teille toivottavasti ei viimeinen kuva Nikonilla </3 * kyynel *
Oikeasti kamera on mulle kännykän rinnalla tärkein esine joten voitte kuvitella kun aloin melkein vollottamaan kun tajusin ettei se enää toimi. Jätän sen nyt lepoon ja pidän peukkuja pystyssä että se nousee taas uuteen aamuunsa... Voisi melkein sanoa että hyvin ajoitettu se uuden kameran tilaaminen :D

Onko teille käynyt vastaavaa, mikä neuvoksi?


11 kommenttia

 1. Mulla on ollu toi tikittävä nikon ongelma, mut oon irrottanu objektiivin ja laittanu paikalleen niin on taas lähteny taas toimimaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa aika hassuu, täytyy kokeil ja toivoo parast :D kiitos vinkistä! :)

   Poista
 2. mullaki tekkee välillä nikon silleensä että ei tarkenna ja kuuluu vaa sitä tikitystä, mut sillon kannattaa vaihtaa se tarkennus objektiivista manuaalille ja pyöräyttää tarkennuskiekkoa eri kohtaan ja vaihtaa takas automaattiselle, tai että kuvaat sitte vaan manuaalilla, tai irrotat objektiivin pois. En tiiä mistä johtuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika outoa, onkohan joku tyyppivika :o Tää on mulle ihan uus juttu, ekaa kertaa tekee tota ni heittäidyin heti dramaattiseks, kiitos vinkistä sullekkin :)

   Poista
 3. Juu olin juuri sanomassa samaa :) objektiivin irrotus ja kennon puhistus; kannattaa kokeilla ja jos ei auta nii vie vaikka rajalalle tarkistukseen :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hassu juttu et näin moni tietää tästä ja mä en oo ikinä kuullutkaan vaikka omistanut ton kameran melkein kolme vuotta :D Kiitos, mä kokeilen näitä kikkoja! Toivotaan parasta! :)

   Poista
 4. Todellakin bloggaajan pahin painajainen :D En varmaan voisi elää ilman kameraani, olisi ihan orpo olo. Sitä voisi rinnastaa siihen kännykän hajoamiseen. Ootan innolla että esittelet uuden kamerasi :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, sama juttu mulla! :D On kyllä jännä miten siitä onkin tullut niin tärkeä varsinkin blogin aloittamisen jälkeen :) Oi ihana kuulla! :)

   Poista
 5. Vika eliminoitu, kiitos vinkeistä teille kaikille! pelastitte mut ♥ :)

  VastaaPoista
 6. Mulla kävi mun canonin kans ihan samalla tavalla ja kamera meni huoltoon.Ensimmäisellä kerralla se tuli takas edelleen rikkinäisenä mut seuraavalla kerralla se alkoi jo pelittää.Olympyksen pen on kyllä todella hyvä minijärkkäri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hassua, siiis palauttivat sulle yhä rikkinäisen kameran :D No onneksi alkoi kuitenkin toimia, onkohan se vanhojen järkkäreiden vika vai ihan uusienkin :o Hyvä kuulla, sillä odotukset aika korkealla sen suhteen, oon niin täpinöissäni <3 :)

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥