1 Diy: High heels - JennyJanette

Diy: High heels

Hyvää uudenvuoden aattoa kaikille! ♥

Tulin taas piristämään niitä jotka pitävät DIY ideoista. Tällä kertaa tuunataan vanhasta uutta. Aloin tyhjentämään kaaoksessa olevaa vaatekaappiani ja mietein mitä heittäisin pois ja mitä myisin eteenpäin, sain yhtäkkiä aivan hullun idean nimittäin päällystää vanhat kaapissa pölyttymässä olevat korkkarini. Kankaana käytin vanhaa pitsitoppiani joka ei olisi enään koskaan päälleni päätynyt. Ajattelin että monella muulla on varmasti usein sama ongelma, joten halusin tulla jakamaan tän teidän kanssanne. Tarkoituksena oli tehdä tää niin että lähes jokaisen kaapista löytyisi tähän tarvittavat. Toki tän voi tehdä "kunnollakin" eli ostaa vaikka kankaan kangaskaupasta ja uudet ehjät kengät. Tää ohje on niin helppo että sen voi mun mielestä tehdä vaan kuvienkin perusteella, mutta laitan vielä ohjeet varoiksi :)


1.Tarvitset: sakset, kengät, kynsilakkaa, liimaa, siveltimen ja haluamaasi kangasta, Jos kenkäsi on uudet/moitteettomassa kunnossa, skippaa 2 & 3.
2.Puhdista kengät liasta.
3. Jos kenkäsi on kiiltävä pintaiset, voit korjata pienet naarmut kynsilakalla ja anna kuivua (halutessasi voit käyttää myös kenkäklankkia). Jos kenkäsi ovat kulunutta kangasta suosittelen valitsemaan päällystys kankaaksi peittävän kankaan.
4.Levitä liimaa koko kengän ulkopuolelle lukuunottamatta pohjaa.
5. Päällystä kenkä kankaalla. Anna kuivua yön yli
6. Kun liima on kuiva leikkaa ylimääräinen kangas pois.
Siisti ja koristele kenkä haluamallasi tavalla.

Huom ideaa ei ole kopioitu keltään keksein sen täysin itse! Nopealla googletuksella löysin kylläkin itsepäällystettyjä kenkiä paljonkin, mutta tämä DIY idea tuli täysin tyhjältä taivaalta ja omasta päästä. En koe itseäni mitenkään erityisen luovaksi persoonaksi, mutta täytyy kyllä sanoa että olen oikeasti tyytyväinen kenkiin. Aijon kyllä siistiä reunoja vielä ennen käyttöä :D

Mitäs tykkäätte tälläisestä DIY ideasta jossa tehdään vanhasta "uutta"? :)
8 kommenttia

 1. Wau!♡Loistava idea! :) *kade* Vois itekki tehä jos käyttäisin korkokenkiä, mut valitettavasti en viitti käyttää, ku oon jo valmiiks pitkä. Balleriinat vois olla ihan hauska kans duunata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Joo tätä ideaahan voi käyttää vaikka mihin kenkiin, mä mietein just et nyt kun on noi ale myynnit niin löytys varmasti kenkiä halvalla tuunattavaks :D Kokeile ihmeessä! hyvää uuttavuotta sulle ♥

   Poista
 2. Oii tosikiva idea itsekkin voisin vaikkapa balleriinoihin tehdä kun sellaisia "tylsiä" tuola seisoo ja muutama käyttämätön pitsitoppikin löytyy! :) Jään lueskelemaan blogiasi joka kaikenlisäksi on tosikiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa kyllä uutta ilmettä vähän tuunaamalla, suosittelen kokeilee kyllä! :) kiva että jäit seuraamaan <3

   Poista
 3. vitsit miten kiva idea! Pitääpä joskus soveltaa vanhojen balleriinojen kanssa ;)

  http://radioacgirl.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Mahtava idea ja kivalta näyttää
  Itse en tosin käytä korkkareita =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla et tykkäsit ♥ Voihan tätä tietysti soveltaa muihinkin kenkiin jos tahtoo :)

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥