Helppo pitsapohja

| on
15:40
Hyvää alkanutta vuotta 2015! ♥ Laitetaan tää vuosi käyntiin uudella yli helpolla ruokareseptillä. Mä oon oikeasti tosi huono syömään pitsaa ja ollaan yritetty etsiä sellaista paikkaa josta mäkin tykkäisin, mutta eihän sellaista tunnu löytyvän.. lähinnä se rasvan määrä kuvottaa mua ja älkää nyt käsittäkö väärin mä kyllä syön ihan hyvällä omatunnolla esimerkiksi amarillon hampparia, mutta se pitsa nyt ei ole vaan mun juttu :D Oon kuitenkin keksinyt tähän ongelmaan ratkaisun nimittäin kotona valmistettu pitsa,nam! 

Pitsapohja
2dl kädenlämpöistä vettä
25g tuorehiivaa
1tl suolaa
1/2tl sokeria
2rkl öljyä
5dl vehnäjauhoja (tai osa grahamjauhoja)

Valmistus
Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, sokeri ja öljy. Viimeisenä lisää jauhot, jos taikina tarttuu sormiin niin lisää hiukan lisää jauhoja. Anna takinan kohota 15min liinan alla. Taikinan kohotessa ota haluamasi täytteet esille ja öljyä leivinpaperi, jotta pohja ei tartu kiinni. Kauli taikina pellin kokoiseksi, levitä päälle tomattipyrettä ja täytä pohja haluamillasi täytteillä.
Laita uuniin 200 asteeseen 20-25min.

Meidän pitsaan valittiin täytteet sen mukaan mistä molemmat pitävät eli kinkku, tonnikala, ananas ja katkarapu. Tietysti päälle ripoteltiin vielä juustoa. Eli tässä on pitsa mun mieleeni, ei liian rasvainen mutta silti maistuva! :)


Sori mulla ei ollut aikaa panostaa parempiin kuviin, kun oli pakko syödä että pääsee Waldon kanssa lenkille! :D

Mitäs tykkäsitte tästä yli helposta reseptistä? :)




4 kommenttia on "Helppo pitsapohja"
  1. Itse tehty on kyllä aina erinlaista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään ainakin enemmän itsetehdystä, ei oo niin rasvastakaan :)

      Poista
  2. Voi ootpas kaunis ja tää sun blogi vaikuttaa seuraamisen arvoselta! :)

    http://inka-allornothing.blogspot.fi/

    VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥