1 2x colorful nails - JennyJanette

2x colorful nails

Iloisia uutisia mun kynsien koristelu motiivi on taas palannut! Nettiä selaamalla löytää toistaan upeampia lakkauksia ja tekisi mieli kokeilla kaikkia. Nyt aurinkoisten ilmojen myötä värit on alkaneet tekemään muhun vaikutuksen. Suosin usein tyttömäisiä valkoisia, vaaleanpunaisia tai liloja kynsiä ja nyt päätin räväyttää, tässä tulos:


Tein pari vuotta sitten samallaiset lakkaukset äidilleni ja nyt halusin kokeilla niitä itselleni. Ja voi tätä värirakkautta ♥

Vaikka leolakkauset olikin täydelliset halusin kokeilla tänään toisia värikkäitä lakkauksia. Pohdein yhteen sopivia värejä ja valitsin oranssin, pinkin ja lilan. Nämä on kyllä luonnossa paljon räväkämmät kuin kuvissa, sillä pinkki oli neon pinkki :)

Kummasta lakkauksesta tykkäät enemmän?


11 kommenttia

 1. Ekat kynnet ihanan värikkäät ja kivat noi kukkakynnet myös

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä ihanan räväkät näistä, kiitos :)

   Poista
 2. On muuten aika upeita koristeluja! Ihanan keväisiä ja värikkäitä:) Mä oon tehnyt usein nyt sellaisia aika yksinkertaisia mut nyt itsellekin tuli into näperrellä enemmän ja tarkempaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! ♥ Nämä on molemmat älyttömän helppoja toteuttaa, jos ei löydy doting toolia niin voi käyttää nuppineulan "palloa" kukkasten tekoon ja hammastikkua leopardi kuvioon, kannattaa kyllä testata! :)

   Poista
 3. Ylemmät rumat mutta kukka kynnet on söpöt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit kukka kynsistä :)

   Poista
  2. Kiva että tykkäsit kukka kynsistä :)

   Poista
 4. Ekat kynnet on ihanat.Itse vältellen kynsissä kyllä väriä mutta noi on kyllä herkullisen sävyiset

  VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥