1 iWhite hampaidenvalkaisu - JennyJanette

iWhite hampaidenvalkaisu

Moikka!

Tulin kertomaan teille omasta kokemuksestani apteekista löytyvästä iWhiten hampaidenvalkaisu muoteista. Aluksi haluan kuitenkin muistuttaa että ihmiset ovat erillaisia, tosilla tuotteet toimivat paremmin mitä toisilla.


Saatavuus ja hinta?
Lähes jokaisesta apteekista. Hinnat vaihtelee apteekin mukaan 39-50€.

Mitä pakkaus sisältää?
-10kpl valmiiksi täytettyjä muotteja ja käyttöohjeet.

Miten tuotetta kuuluu käyttää?
- Harjaa hampaasi ja pese kätesi. Ota muotti pois pakkauksesta ja aseta se hampaittesi päälle niin että geeli koskettaa hampaiden pintaa, jos sinusta tuntuu ettei geeli osu hampaisiisi niin levitä sitä vanupuikon avulla. Älä pure hampaitasi tiukasti yhteen sillä geeli saattaa puristua ulos muotista. Poista muotti 20minuutin jälkeen ja heitä roskiin. Huuhtele suuhun jäänyt geeli pois veden avulla. Vältä syömistä ja juomista 30min. Käytä 5 peräkkäisenä päivänä.
Käytin itse aikaisemmin ostettuja muotteja jotka sain muotoiltua suuhuni kuuman veden avulla sopivaksi.

Suosittelisinko?
En suosittele, minun osaltani tuote ei toiminut millään osin. Muotit eivät sopineet suuhuni, hinta oli liian kallis tuotteelle joka ei toimi. Geeli maistui niin pahalta että meinasin oksentaa esimmäisillä kerroilla. Lisäksi geeli oli monesta muotista valunut pois ja levinnyt pitkin tyhjiöpakkausta. Pakkauksessa luvataan jopa 8 astetta valkoisemmat hampaat, mutta itselläni ei näkynyt asteenkaan eroa, vaikka käytin aikaisemmin saanutta sävykarttaa.


Onneksi iWhite ei ihan täysin menettänyt toivoani, sillä samaiselta valmistajalta löytyy suuvesi, jonka avulla saa hetkellisesti valkoisemmat hampaat. Toinen pikainen hetkellinen apu löytyy White now tuotteista. Käytän itse kahta erillaista hammastahnaa :)


Oletko kokeillut iWhite tuotteita?

8 kommenttia

 1. Suosittelen Crest Whitestrips 3D white luxe vaalennusliuskoja. Itsellä on toimineet, eikä hintakaan päätä huimaa. Netistä löytyy myös paljon ennen ja jälkeen kuvia/ käyttökokemuksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, täytyykin tutkia vähän mistä niitä saa! :)

   Poista
 2. Jees noi whitestripsit on hyviä ja Yotuel hammastahna parempaa ku noi pepsodentin. Se ei kuluta/hankaa hampaiden kiillettä haitallisesti niinku pepsodent tekee. Ammattilaisten suosittelema ja saa apteekista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin käydä ostamassa sellaista, kiitos vinkistä! Toimiiko tuo yotuel hyvin? :)

   Poista
  2. Mä kyllä tykkäsin että joo! Niit on muistaakseni kolmee erilaista ja yks niistä on sellanen ettei saa käyttää ku kaks kertaa viikossa tai jotain tollast, mut kumminki ettei koko aika. Ite käytin sit Yotuelin muuta tahnaa muuten ja sitä tehokasta just pari kertaa viikkoon :)

   Poista
  3. Vautsi, niin mäkin varmaan tekisin! Täytyy pistäytyä joku päivä käymään apteekissa :)

   Poista
 3. Voisitko tehdä kysymyspostauksen ja vastaukset videolla? Olisi kiva tietää millainen olet kun ei näistä kuvista sitä näe. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaiipa mä sellaisen voisin toteuttaa, kiva kuulla että sua kiinnostaa :-) Saattaapi vierähtää kuitenkin pari viikkoa että saan ne vastaukset videolle :D

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥