1 Freddyt & kukkapaita - JennyJanette

Freddyt & kukkapaita

Holaa! Ajattelin tulla esittelemään teille kaksi asiaa johon oon nyt ihastunut ja ne ovat siis Freddyt ja olkapäät paljastavat paidat. Mitään järkyttäviä peppu kuvia en viitsinyt ottaa, mutta lyhyesti sen verran Freddyistä: Laivalla naureskelin Jesselle kokeilevani näitä ihan läpällä, mutta ne löivätki mut ihan ällikällä. Älyttömän mukavan tuntuiset jalassa, mutta silti napakat. Minulla kun on melko pieni peppu niin ei se kyllä siitä isompaa tee mutta tuntuvat korostavan juuri oikeista paikoista. Ne ovat olleen nyt kolmen viikon ajan olleet kovassa käytössä, eivätkä ainakaan toistaiseksi ole hajonneet/kuluneet. Ei mulla ole oikeastaan mitään muuta huonoa sanottavaa niistä paitsi kallis hinta. Onneksi näitä saa kuitenkin laivalta edullisemmin 75-95€ kun taas Freddyn sivuilla monet maksavat yli satasen.
Mutta nyt niihin kuviin...Ps. Pahoittelen huono laatuisia kuvia, oli sateinen päivä ja napsittiin vain nopeat kuvat :)


11 kommenttia

 1. Tykkään sun blogistas mut yks asia mua nyppii..
  Vaikka kuinka kivan ja pirteen postauksen olisit tehnyt aiheesta kuin aiheesta niin lähes poikkeuksetta ensimmäinen kommentti on aina jotain negatiivistä (liekö sama yksittäinen ano..)
  Ärsyttävää lukea niitä.. jos ei mitään positiivista tai rakentavaa sanottavana niin kaatuisiko se anonyymi maailma siihen jos sen negatiivisen kommentin pitäis välillä itsellänsä..?
  Pointtini on että jatka bloggaamista ja plokkaa tarvittaessa nuo aiheettomuudet suohon pilaamasta blogisi muuten hyvää tunnelmaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon niin samaa mieltäs sun kanssas! en ymmärrä miksi tarvitsee nähdä vaivaa kommentoida tuollainen juttu :D tuntuu vaan tosi tylyltä olla vastaamatta mutta silti parempi varmaan jättää julkaisematta :) kyllä mä luulen että on sama ano koska yleensä hänen kommenttinsa liittyvät johonkin pimeisiin kuolema juttuhin niitä en edes harkitse hyväksyväni.. kiitos melissa <3

   Poista
 2. Istuu tosi hyvin! :) Oon miettiny niiden ostamista, koska on kuulemma tosi mukavia päällä.
  On vaan niiiin kalliita :/

  ❀Cinderella Days❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Roxy <3 Ne ovat kyllä älyttömän mukavat ja korvaisin kaikki farkkuni mielellään freddyillä jos eivät olisi niin kalliit :D Siinä olisikin hyvä vinkki valmistajille, ostajia saisi enemmän kun olisivat edullisemmat! ;)

   Poista
 3. Nätti asukokonaisuus, mutta mun silmääni aina pistää rintaliivien olkaimet! Tykkään itse aina jos ne ovat tuolla lailla esillä niin käyttää olkaimettomia, siistiytyy asu kummasti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tykkää pitää olkaimettomia kun eivät pysy päällä napakasti, mutta totta tuokin :)

   Poista
 4. Heips Jenny! :)

  Olen tässä odotellu että koska sulta tulee parisuhde-postaus.
  Esittelisit vähän teen arkee ja suhdetta. Mainittet Jessen usein blogissas mutta blogin lukijana minua on jäänyt vaan ihmetyttämään miksei Jesse edes kurkkaa mistään kuvasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Olen tehnyt parisuhde postastauksen joskus pari vuotta sitten mutta tosin voisi tehdä vähän päivitetymmän uuden postauksen :)
   valitettavasti jesse ei tahdo kuviin enkä aijo häntä pakottaakkaan, kiva kuitenkin että olet kiinnostunut :)

   Poista
  2. Apua! En oo kyl nähnyt! Onko sulla se vielä tallessa? Tai löytyykö se tän bolgin alta. Olis ihan hauskaa nähdä. Iha vaa jo sen vuoks et oot varmasti kehittyny kirjottajana. Vertailukohdetta :)

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥