1 Vohveli resepti kahdelle - JennyJanette

Vohveli resepti kahdelle

 Netistä etsiessä ruokaohjeita mulle käy usein niin että törmään liian isoihin annoksiin, jotka on tarkotettu yleensä neljän hengen perheelle. Kaksin joutuu aina joutuu kauheasti puolittelemaan.. Noh mä ajattelin nyt tulla helpottamaan teitä entisestään jos joku tahtoo vohveleita muttei jaksa paistella niitä 8 kappaletta. Seuraava resepti on täydellinen kahdelle kun haluaa jotain makeaa vaikka jälkiruuaksi, tuhlaamatta aikaa ja aineksia.

Tarvitset:
1 kananmunan
2 dl vehnäjauhoja
2 dl maitoa
1 tl vanilijasokeria
1 tl leivinjauhetta
1rkl sulatettua voita

Tee näin:
Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää maito. Sekoita kuivat keskenään ja lisää ne vatkaten munan ja maidon joukkoon. Lisää sulatettu voi. Anna turvota hetki ja paista taikina vohveliraudalla. Nauti vanilija jäätelön ja tuoreiden mansikoiden kera.

Huom! Älä avaa vohvelirautaa liian aikaisin, koska vohveli repeää helposti. Yleensä oman vohveliraudan ohjeissa lukee kuinka kauan kantta kannattaa pitää kiinni. Minulla se oli n.3 min. Reseptistä tulee n.4 ohutta vohvelia tai 3 vähän paksumpaa :) Ohjeeseenhan voi lisätä vaikkapa kaakaota jolloin saa suklaavohveleita ja nauttia sen vaikka banaani viipaleiden kera!

Siinä teille aivan yli helppo kesäinen herkku johon menee 15min, etkä voi epäonnistua, enjoy! :D


2 kommenttia

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥