1 10 x Jatka lausetta - JennyJanette

10 x Jatka lausetta

Törmäsin Sara Ollilan- blogissa 10x jatka lausetta postaukseen. Mun mielestä postaus oli niin kivaa luettavaa, että päätin itsekkin toteuttaa sellaisen joten tässä se tulee! 


Päivän paras juttu… onnistuneet geelikynnet. Se kun tuntee onnistuvansa on ihan parasta! 
Viime aikoina… olen tuntenut suurta energisyyttä pukeutumista ja meikkaamista kohtaan. Jos vain voisin meikkaisin joka päivä oikein ajan kanssa ja käyttäisin myös töissä lempivaatteitani. Tämä on tietysti tuonut myös blogiin enemmän luettavaa joten toivottavasti tykkäätte!
Ihanin tuoksu on… raitis ilma kun ensi lumi on satanut maahan. Aamulla yksi parhaista asioista on kun menee koirien kanssa ulos ja ilma tuoksuu raikkaalle.
Tekisi mieli… matkustaa, matkustaa ja matkustaa! Ei ole mitään sen parempaa kuin tutustua jännittävään maailmaan, en saa varmaan ikinä tarpeekseni matkustamisesta ja erimaiden kulttuureista, olisipa jo helmikuu jolloin lähdemme New Yorkiin.
Muistan ikuisesti… jenkki road trippimme. Ihmiset ovat ihan taatusti kyllästyneet kun hoen Amerikasta lähes päivittäin. Se kun pieni ihminen saapuu niin suureen maailmaan on jotain niin unohtumatonta!
Salainen taitoni on… anteeksi antaminen. Minulle on sattunut asioita joita ihmiset kummastelevat miten voin antaa anteeksi, syy on se että annan anteeksi jotta voin jatkaa itse elämääni. En voisi elää asian kanssa jos en voisi nähdä läheisiäni siksi etten ole antanut anteeksi. Maailmassa tapahtuu paljon pahaa mutta anteeksi antaminen on vain sinulle itsellesi hyväksi.
Söin tänään… kasvis-lihakastiketta ja perunaa. Itse tehty kotiruoka on parasta ruokaa!
Olenko ainoa, jonka mielestä… pohja onnellisuuteen syntyy itsestä. Avara ja positiivinen ajattelu tapa on avain onneen. On tietysti tilanteita jolloin sairaus voi olla este onnelle, mutta ei voi saada kultaa jos itse antaa hopeaa.
Joskus kaipaan… läheistä entistä ystävääni, jonka menetin lapsellisten riitojen takia. Välejemme rikkoutuminen on saanut minut katsomaan asioita monelta kannalta ja ajattelemaan positiivisemmin. Entinen ystäväni oli ihana ilopilleri ja kaipaan hauskoja hetkiämme paljon.
Jos saisin yhden toiveen, se olisi… rauha maailmaan. Jos vain voisin toivoisin pois kaikki katkerat ihmiset jotka aiheuttavat pahaa toisille. Viha ja pelko vie liian monen elämänilon. En silti käyttää leveä lahkeisia housuja ja alkaisi hipiksi, mutta ihan ylipäätään voisivatko ihmiset antaa toisten elää omaa elämäänsä ja jättää katkeruuden ja kateellisuuden pois.
Xoxo JennyJanette

2 kommenttia

  1. Oi että on ihanan sävyiset hiukset, millä olet värjännyt ne? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole enään näitä hiuksia mutta värjäilin jollain mahongilla :)

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥