1 Milani Amore Mattallics & Pastel Beauty - JennyJanette

Milani Amore Mattallics & Pastel Beauty

Taas uusi viikko ja uudet kujeet! Tänään tulin kertomaan uudesta yhteistyökumppanistani Pastel Beautystä ja heidän tuotteistaan. Sain perjantaina ihanan paketin heiltä ja nyt olen päässyt tutustumaan tuotteisiin. Paketista paljastui kolme Milani Amore Mattallics Lip Cremeä ihanissa sävyissä sekä 100% aidoista hiuksista valmistettuja Karan tekoripsiä. Mulla on vielä toistaiseksi vähän ripsienpidennyksiä jäljellä joten en halunnut liittää niitä tähän postaukseen vaan kuvailen ne silmissä sitten myöhemmin. Tutustutaan kuitenkin tänään Milanin Lip Cremeihin!


Milanin Amore Mattallics sarjaan kuuluu tällä hetkellä kymmenen eri sävyä joista kahdeksan löytyy Pastel Beautyn verkkokaupasta. Nämä ovat todella pigmenttisiä ja säilyvät huulilla jopa 16h. Voin vannoa käsisydämmellä näiden puolesta. En valitettavasti tahtonut testata 16h kestävyyttä nukkumalla sen kanssa mutta eilen kun pidin Matte about you huulilla lähes koko päivän, eikä se edes kulunut vaikka söin ja join. Näiden poistamiseen on käytettävä öljypitoista meikinpoistoainetta ja se pitää kyllä täysin paikkansa. Koitin vedellä, meikinpuhdistusliinoilla, puhdistusvaahdolla ja vasta öljypitoinen meikinpoistoaine tehosi, muut lähinnä vain levittivät sitä. Parhaan puhdistus tavan huomasin kuitenkin olevan ihan Baby oil. 
Nämä maksavat Pastel Beautyssä 12.49€/kpl ja kun tilaa 40€ saa ilmaisen toimituksen. Toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Nyt heiltä saa myös tilaajalahjan 25€ tilauksiin sekä koodilla SOS10 -10% aletuotteista :)
Kaikki sävyt olivat tosi ihania mutta ehkä Mattely In Love ja Matterialistic pääsevät eniten juhlakäyttöön. Matte About You puolestaan tulee käyttöön ihan vapaa-ajallakin. Tästä sarjasta on kyllä ehdottomasti pistettävä myös 01 Chromattic Addict tilaukseen! Huomasin myös että Pastel Beauty myy Milanin huulipunia alle kympillä joten niitäkin on pakko kyllä hankkia lisää. Karan tekoripsistä tulee sitten myöhemmin postausta!

Pastel Beauty halusi tarjota myös teille kauttani 10% alennusta jokaisesta tilaamastasi tuotteesta koodilla JENNYM. Ei koske alennuksessa olevia tuotteita, mutta niihin voitte sitten käyttää tuota yllä mainittua. :)

Ihanaa maanantaita kaikille

Xoxo JennyJanette

4 kommenttia

 1. Oi miten ihanan sävyisiä♥ Sopii sulle todella hyvin :) Noi ripset näyttää myös älyttömän hyville! Xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! Mä odotan myös innolla että pääsen testaamaan niitä, melkein tekisi mieli poistattaa pidennykset vaan siksi mutta koitan vielä malttaa :D♥

   Poista
 2. Meinaaks sä ny ihan kokonaan luopua ripsienpidennyksistä? :) itekki pohdein samaa, mutta kun mä niin tykkään näistä! :D Vähän kaipaan kyllä ripsarin laittoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl mä varmaan, mist vetoo et taas kuukaude päästä meen ottaa :'D Nää on kyl nii helpot mut vitsi menee rahaa :/

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥