1 Viikon vinkki: Syksyinen meikki - JennyJanette

Viikon vinkki: Syksyinen meikki

VIIKON VINKKI: Syksyyn sopii täydellisesti purppurat, oranssit ja ruskeat mattamaiset luomivärit. Liikkuvan luomen keskelle ja silmän sisänurkkaan voi lisätä vaaleaa helmiäistä jolloin silmämeikistä tulee avara ja eläväinen.
Xoxo JennyJanette

8 kommenttia

 1. Onpas sulla VIRHEETÖN IHO! <3 upea meikki muutenkin! Oih ku itekki osais 🙈

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha oliski valo hämää, tietkö kuin masentunu oon ku huomasin ekaa kertaa et oon saanu silmie nurkkii nauru ryppyjä :'D Kiitos ihana <3

   Poista
 2. Mikset hymyile enää kuvissa ja miksi punaat huulet noin paljon yli? :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoppas toisiksi viimeinen asupostaus joka mulla on :D Jos multa tulee kaksi postausta vahingossa peräkkäin missä en hymyile se ei tarkoita etten enää hymyilisi voin luvata että hymyilen :) Ja toiseen kysymykseen vastaus että olen vaan ylähuulen reunaa pyöristänyt, alahuulessa menee keskellä pieni kuoppa joten näyttää että meikattuna loppuis kesken. Laita mulle snappiä jennyjanettem niin saat kuvan kun tiedän ettet kumminkaan usko :D Niin ja esim instasta kun katsot niin kymmenes kuva siinä mulla on omat huulet + käytän full lipsiä joskus :)

   Poista
  2. Joo eimitää! Kyllähän sen näkee missä huuli menee ei siinä mitään :D ajattelin vaan että ei välttämättä tarveis noin paljon yli vetää mut jos tykkäät itse nii sehä on pääasia :)

   Poista
 3. Vau Jenny!<3 Niin ihana syksyinen meikki :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jenna <3 Ihana kun olet aina noin positiivinen! :*

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥