1 Hiusmuutos - Rapunzel of Sweden Helsinki - JennyJanette

Hiusmuutos - Rapunzel of Sweden Helsinki

Heipodeii! Tänään mennään lauantain makeoverin merkeissä, eli tosiaan olimme Iidan kanssa Helsingissä ja pääsin Rapunzel of Swedenin stailattavaksi. Ruuat ja kyydityksen tietysti kustansin itse mutta pidennyksistä vastasivat Rapunzel. Päivä oli kaikin puolin mielenkiintoinen ja hyödyllinen, sillä sain itsekkin paljon uusia vinkkejä pidennysten hoitoa ja kiinnitystä varten. Pääsin myös pieneen haastatteluun Citycenterin Hyvä olo tapahtumassa ja pakko kyllä myöntää että ihan meni kieli solmuun kun en ollut ennalta varautunut :D Tapahtuman päätteeksi kävimme vielä syömässä hyvää ruokaa ja shoppailimme iltapäivään asti. Kiitos kuvista Iidalle, pidennyksistä Rapunzel of Swedenille sekä stailauksesta Rapunzelin ihanalle ja auttavaiselle Rosalle! 

Clip on pidennyksistä mulla oli sävy #99J Dark Mahogny Brown ja pituutena 50 cm. Mun pidennykset löydätte >TÄÄLTÄ< Halusin jatkaa yhä klipsi pidennyksillä sillä mulla on niiden käytöstä vain positiivisia kokemuksia lukuunottamatta ensimmäisiä, jotka pilasin vahingossa väärien tuotteiden kanssa.
Muistakaa käyttää tilatessanne koodia JENNYJANETTE10 niin saatte 10% alennusta tilauksestanne. Ja osallistukaa myös eilen startanneeseen arvontaan jossa on mahdollisuus voittaa hyvä hiusöljy, eli jättäkää vain >TÄNNE< postaukseen sähköpostiosoite niin olette mukana arvonnassa. Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

Xoxo JennyJanette

8 kommenttia

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥