1 KANA-FETA HYRRÄT - JennyJanette

KANA-FETA HYRRÄT

Heippa kaikille! Ennen iltavuoroa ajattelin tulla julkaisemaan teille pitkästä aikaa kivan ja helpon reseptin esimerkiksi juhliin pikkusuolaiseksi tai ihan vaan leffaillan herkuksi. Ensin kuitenkin haluaisin kysyä teiltä eräästä asiasta jota olen pohdiskellut pitkään. Eli mulla on ollut kautta blogi aikojen eri blogi nimi kuin sivu niin mitä mieltä olette pitäisikö siitä tehdä helpommin löydettävä ja sama kuin osoitteessa lukee eli JennyJanette? Olen tykännyt kun tuo nimi on erottuvampi, mutta jos loogisesti miettii onhan se vaikeasti kirjoitettava. Mutta nyt siihen reseptiin!

TARVITSET:
300-400g Broilerin suikaleita
Lehtitaikina levyjä
Juustoa/juustoraastetta
Tomaattimurskaa
Paprikaa
Sipulia
Fetaa



Kuutioi paprika, feta ja sipuli.  Paista fileesuikaleet kypsiksi ja kuullota sipuli. Kaulitse lehtitaikina levy ohueksi ja levitä pinnalle ohuesti tomaattimurskaa. Lisää muut täytteet ja rullaa levy käärretortun tavoin. Leikkaa rullasta 3-4cm paksuisia paloja ja siirrä ne leivinpaperille. Voitele kierteet kananmunalla ja lisää vielä halutessasi päälle juustoraastetta. Paista uunissa 15min 225 asteessa.

Näitä voi valmistaa ihan oman maun mukaan haluamistaan täytteistä, vain mielikuvitus on rajana esimerkiksi kinkku ja salami sopii näihin aivan mainiosti. Tai jos ei tykkää käyttää lihaa niin mozzarella tomaatti toimii takuulla. Jos aikaa on enemmän kannattaa nämä valmistaa itse tekemällä perus pitsapohjan, niistä tulee myös todella maukkaita ja pinnalle voi halutessaan ripotella oregaanoa tai rucolaa!

Mitä tykkäsitte ohjeesta? Kertokaa myös mielipiteenne siihen blogi nimeen :) Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille, pukeutukaa lämpimästi ja syökää hyvin!

Xoxo JennyJanette

9 kommenttia

  1. Näyttääpäs tosi hyviltä, pitää koittaa itsekin tehdä tämmöisiä söpöjä hyrriä ♥ Mun mielestä blogin nimi on nyt jo todella kiva, mutta kyllä Jenny Janette toimii myös tosi hyvin, taitaa olla ihan vaan, että miten itse tykkäät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä hyviä ja ihan super helppoja♥ Tämä nykynenkin on kyllä kiva, mutta kun esim Rapunzelilla kun olin toimittaja kysyi mun blogin nimeä ja seuraavaksi miten se kirjoitetaan niin sytytti että ehkä sen pitäisi olla helpompi :'D Kiitos mielipiteestä Emmi!♥ :)

      Poista
  2. Voi vitsi, pitäisi itsekin tehdä taas pitkästä aikaa tällaisia hyrriä! Ne on aina nopeita ja hyviä, kiitti "muistututksesta"! :) mää tosin olen kasvissyöjä niin lähden eri täytteiden linjalle, mutta kuten sanoitkin tuossa niin kasvissyöjille ja muutenkin jokaiseen omaan makuun on kyllä helppoa keksiä erilaisia täytteitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu totta tämä on niin helppo resepti ja sitä voi hyödyntää ihan lukuisilla eri vaihtoehdoilla :)

      Poista
  3. Namnamnamnam! Nää ois ihan täydellisiä välipaloja! Kiitti tästä reseptistä <3

    VastaaPoista
  4. I'v recently moved to Finland, from Brazil and Im trying to look for more bloggers from here, to have friendship online as it kind difficult in real world. I would apreciate creat contents in partnership with you or if you would help me to meet people around.
    moimoi
    Bela.
    A Bela, não a Fera | Youtube A Bela, não a Fera | Fã Page no Facebook

    VastaaPoista
  5. Oii nää näyttää hyvältä! <3

    VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥