1 Bloggaajan parasystävä - Olympus PEN PL7 - JennyJanette

Bloggaajan parasystävä - Olympus PEN PL7

Heippa kaunokaiset <3 Tulin tänään esittelemään teille uutta elämänkumppaniani eli Olympus PEN E-PL7. Tämä pieni kevyt ihme osottautui oikein sopivaksi käyttööni kuten verkkokauppa.com sivuilla hyvin lukee "Bloggaajan elämä ei ole aina ruusuilla tanssimista mutta uusi PEN E-PL7 tekee korkkareissa mukulakivillä juoksemisestakin hieman inhimillisempää" that it's so true :D Esimmäistä kertaa oikeasti pystyn kuljettamaan järjestelmäkameraa vaivattomasti. Tässä ihmelapsessa on kääntyvä selfie näyttö ja sisäänrakennettu Wifi joten kuvien siirto kännykkään käy tosi näppärästi, eli tämä tosiaan mahdollistaa sen että kännykän huono selfiekamera jää historiaan.

Kamerassa on myös mahdollisuus käyttää 14 erillaista valmista efektiä joilla voi kuvata esimerkiksi ilotulituksen entistä räiskyvämpänä poptaide efektin kanssa tai huijata kellertävät vaaleat ruusut valkoisiksi osittaisen väri efektin avulla.

Kamera kätkee sisälleen myös kuvanvakaajan sekä 16 megapikseliä. Mukana tuli 14-42mm M.Zuiko objektiivi ja ostin myös lisäksi 40-150mm objektiivin. Objektiivin löydät >TÄÄLTÄ<



Mitäs tykkäsitte tälläisestä postauksesta? Ihanaa sunnuntaita teille ihanille! 😘

Xoxo JennyJanette

6 kommenttia

  1. Oi miten hyvä laatu!<3 Tällaisia postauksia on aina kiva lukea ja nähdä :)

    VastaaPoista
  2. Tuttu kamera! Toi on kyllä näppärä :) ja kivat noi havainnolistavat kuvat mitä pistit.

    VastaaPoista
  3. Hei aivan loistava postaus. Itsekin oon miettinyt kyseisen kameran ostoa, mutten olekaan törmännyt tällaisiin postauksiin, joissa on verrattu eri ominaisuuksia! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että oli apua <3 Suosittelen ehdottomasti tätä on tosi kätevä bloggaajan kumppani :-)

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥