1 New York Part 1 - JennyJanette

New York Part 1

Huomenta! Taas on jalat visusti Suomen kamaralla tai oikeastaan autossa matkalla Helsingistä kotiin. Nyt on tosiaan päästy tutustumaan ihanaan New Yorkin ja pääsen jakamaan kuvia sekä lyhyttä tietämystäni teille kyseisestä mestasta. Pätkin postaukset kuitenkin osiin sillä juttua riittää loputtomiin niin voitte siellä ruudun toisella puolella päättää itse kuinka kauan jaksatte lukea :D

PÄIVÄ 1 Saapuminen New Yorkiin - Ekassa päivässä ei paljon ole kerrottavaa mutta tahdon kuitenkin vinkata siitä niille jotka suunnittelevat matkaa nyciin. Eli laskeuduttuamme saimme jonotella estan kanssa lähes 2tuntia ja edellämme seisoi närkästyneitä jatkolentolaisia ja onhan tuo ymmärrettävää että suututtaa jos vaihtoaika on alle kolme tuntia ja siitä kaksi saa jonotella pelkästään estan kanssa. Kun siitä sitten vihdoin pääsimme eteenpäin matkalaukkumme oli purettu jo pois hihnalta ja ne olivat sielä sun täällä lattioilla. Matkalaukut saatuamme saimme taksin nopeasti, mutta juutuimme ruuhkaan melkein pariksi tunniksi Brooklynin ja Manhattanin väliin. On muuten paras aika tehdä tietyötä iltapäivän ruuhkassa ;) No kun saavuimme hotellille ja saimme huoneen selvisi että huoneemme ei sisältänyt maksamaamme jääkaappia ja huone oli kerroksessa 4 eli edessä näkyi vain yksi iso rakennus vaikka olimme maksaneet kaupunkinäkymästä lisämaksua. Onneksi hotelli hoiti ongelman seuraavana päivänä mallikkaasti ja saimme molemmat maksamamme asiat. Kello olikin niin paljon että haimme pikaisesti nuudelikupit lähi kaupasta ja painuimme pehkuihin.





 Päivä 2 Timesquare - Heti ensimmäisenä kokonaisena päivänä heräsin 4 aamuyöstä kun unirytmi oli sekaisin aikaerosta. Jesse veti sikeää puoli ysiin asti ja melkein samantien lähdimme ostamaan aamupalaksi kahvia ja sämpylää joita päädyimmekin syömään Timesquaren aukealle. Kiertelimme kauppoja muutaman tunnin läpi, Forever 21 tarttuikin laukku ja farkut mukaan. Välissä kävimme vaihtamassa hotellilla huoneemme hinnan veroiseksi. Päivällistä päädyimme syömään ehkä ainoaan paikkaan joka ei ollut buukattu yli täyteen Hudson Stadionille. Ciabattaan tehty burgeri olikin ihan uusi juttu mulle oli tosi hyvää :) Burgerilla hintaa oli 22$ + verot ja tippiä annettiin 20% tilauksen loppu summasta.








Päivä 3 Empire State Building - Kolmantena päivänä lähdimme jo varhain Empire State Buildingille, johon meillä olikin etukäteen ostetut liput. Näkymät olivat sielä tosi kauniit! Empire State Buildingissa olikin tarkat turva säännöt eikä juotavia tai ruokia saanut viedä turvatarkastuksen läpi. Ohjeistuksessa oli että laukun oli oltava pieni mutta itse näin montakin jolla oli isompi reppu mukana. Onneksi pieni lumisade tuli vasta illemmalla joten saimme melko selkeältä taivaalta kuvia. 
Tämän jälkeen vedimme sieläkin suunnalla pienen shoppailu kierroksen ja Victoria's Secretissä olikin viidet alushousut 10$ sekä rintaliivit 15$ eli super hyvään aikaan mentiin normaalistihan ne maksaa paljon enemmän :) Vielä VS jälkeen muistelin Rainbow vaatekauppaa jossa kävimme edellisenä päivänä ja jäi harmittamaan kun näin upean hameen mallinuken päällä joten palattiin sitten vielä hakemaan se mulle. Hyvä tuurihan siinä kävi koska nuken päällä oli viimeinen koko ja se oli sopivasti oma kokoni sanoin Jesselle että ihan sama mitä maksaa ostan sen silti ja hintaakin oli vain 16$. Tuo Rainbow Shop on kyllä tsekkaamisen arvoinen paljon viimeisiä kokoja kengistä 20-25$ ja nahkatakinkin löysin vain 15$.

Pian ollaankin äidimme pihassa hakemassa koirat mukaan kotiin <3 Joten palaillaan asiaan lähipäivinä, sillä tässä oli vain murto-osa kuvista ja alle puolet päivistä. Super mahtavaaa sunnuntai päivää kaikille! 


Xoxo JennyJanette


4 kommenttia

  1. Mä niin haluan tonne nyt ja heti!♥ Näyttää upeelle :')

    VastaaPoista
  2. NYC on niin upea paikka! ❤ Kiva kirjoitus, jään odottamaan seuraavaa postausta. ☺
    Mekin tehtiin kesällä jenkkireissu, missä NYC oli yksi kohde. Jos haluat, käy lukaisemassa meidän reissusta.
    http://idubergas.blogspot.fi/2016/09/usa-august-2016-part-one.html?m=1 ja http://idubergas.blogspot.fi/2016/09/usa-part-two-august-27-september-3-2016.html?m=1 ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on <3 Kiva kuulla että postaus oli mieluinen! Käyn vilkaisemassa sun tekstit :)<3

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥