1 5x Spring outfit inspiration - JennyJanette

5x Spring outfit inspiration


CAMO - Mun on ollut jo pitkään tarkoitus ostaa camo housut mutta vastaan tulee vain matalavyötäröisiä tai sitten koot on loppu. Mun mielestä väljä valkoinen tai harmaa t paita sekä pilottilasit kruunaisivat kokonaisuuden. Eli niitä täydellisiä camohousuja odotellessa 😍

GIRLY - Oon alkanut ihan hirmuisesti rakastamaan mom mallisia housuja niillä saa rakannettua kivoja asukokonaisuuksia tinkimättä mukavuudesta. Pientä lisä rentoutta asuun saa kun housut ovat revitty. Viileämmillä ilmoilla yhdistäisin asuun nahkatakin ja törmäsinkin printerestissä mielenkiintoiseen kokonaisuuteen jossa oli vaaleanpunainen nahkatakki. Jään kyllä odottelemaan jos sellainen tulisi vastaan kaupoissa!

CASUAL - Kameli sävy kuuluu mielestäni niin syksyyn kuin kevääseen, takki multa jo löytyykin mutta ostoslistalta löytyy nyt myös sen värinen rento neulepaita. Särmää asuun toisi mustat farkut sekä valkoinen kauluspaita.

BLUSH - Oon totaalisen rakastunut roosaan sävyyn kevään tullessa. Tämän asukokonaisuuden suunnittelin erästä blogi inspiraatio päivää varten josta kuulette sitten lisää kun sen aika on. Nuo niitti balleriinat ovat osottautuneet suureksi päänvaivaksi sillä ainoa joka silmää miellyttää on tuo alkuperäinen valentino rockstud malli joka maksaa lähemmäs tuhatta euroa. En tiedä mitä teen jos en löydä samallaisia mistään edullisemmin parissa viikossa.

VEST - Farkkuliivit on ehdottomasti keväällä hottia! Ostinkin omani juuri viikko sitten enkä malta odottaa että pääsen käyttämään sitä. Myös täydellinen keväinen jumpsuit olisi suunnitelmissa hankia ja toivonkin löytäväni sellaisen viimeistään Amerikan reissultamme.

Mikä asukokonaisuuksista on suosikkisi? 

Xoxo JennyJanette

5 kommenttia

  1. Näähän on kaikki täydellisiä! :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on kans tullut camo villitys ihan tässä parin päivän sisällä, mutta mä lähtisin takin muodossa ton kuosin mukaan:) niin kivoja asuja! Ja noi Valentinon balleriinat on kyllä ihanat! Toivottavasti löydät vastaavat kruunaamaan asun;)

    https://simplylovingstyles.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Camo kuosi on kyllä cool <3 Hope so! Melkein joka kauppa koluttu läpi tuloksetta :D

      Poista
  3. Kaikki näistä oli tosi kivoja, mutta varmaan ykkösasu olis eniten mua ♥

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥