1 DIY RIPPED DENIM JACKET - JennyJanette

DIY RIPPED DENIM JACKET

Mua on alkanut lähiaikoina ihan hirveästi kiinnostaa second hand ja mulla onkin ollut monta diy projectia jotka oon nimenomaan tehny secon hand tavarasta/vaatteesta. Kaikki ei varmaankaan tiedä mitä second hand tarkoittaa niin yksinkertaisesti sanottuna kierrätetään, eli käytetään uudelleen jonkun muun pois antamaa vanhaa tavaraa. Itselle kierrätys on kuitenkin tärkeä asia kuten elämäni aakkoset postauksessa jo kerroinkin niin musta on hienoa ettei kaikkea osteta uutena ja kuluteta tätä maailmaa ihan puhki, vaikka itsekkin syyllistyn siihen liian usein. 
Nyt tälläkertaa uhrikseni joutui kirpparilta löydetty farkkutakki joka maksoi huimat 7€. Lähdin siis ihan vartavasten etsimään uhrianki friitalan kirppikseltä ja ihan hetken päästä sen löysinkin ja vielä tosi halvalla.

Tuo farkut rikkominen on todella helppoa sitten kuin jutun juonen hokaa. Itse katsoin tuossa muutama vuosi sitten youtubesta jonkun videon, enkä ollut käsittänytkään kuinka helppoa se oikeasti on olen siis ihan turhaan kuluttanut aikaa etsimällä rikottuja farkkuja kun voin tehdä sen itse kotona. Eli tarvitaan vain sakset, pinsetit ja jos tahtoo tehdä myös pientä kulumaa niin hiekkapaperia. Aloitetaan leikkaamalla saksilla ensin vaaka viiltoja(nurjalta puolelta pystyy tarkastamaan kumpaan suuntaan valkoiset langat kulkevat niin saman suuntaisesti leikataan). Tämän jälkeen voi vetää hiukan katkenneita lankoja pois tieltä ja pinseteillä nypitään vaaka viiltojen välistä siniset pysty suuntaiset langan pätkät pois. 


Kaupasta vastaavanlaiset maksavat halvimmillaan 25€ ja itse pulitin takista huiman 7€. Itse oon tosi tyytyväinen lopulliseen tulokseen, on enemmän omaan makuun tämä revitty versio ja sen kanssa saa varmasti kivoja asukokonaisuuksia kevääksi, mitä mieltä sinä olet? :)

Teetkö sinä diy tuunauksia second handistä?

Xoxo JennyJanette

13 kommenttia

  1. Ihana lopputulos!!! :) Nyt iski farkkutakkikuume :D pitää ehkä kans lähtee kirppiksille kaivaan löytöjä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Janette♥ Tykkään kans kovasti! Kirpparilta löytää kyllä älyttömän hyviä löytöjä vieläkun hiukan tuunaa :-)

      Poista
  2. Näyttää tosi hyvälle toi tuunattu takki! :) Itekin oon yrittänyt metsästää farkkutakkia ja niitä tulee niin usein kirppareilla vastaan, että pitää varmaan niistä lähteä hakemaan sitä täydellistä yksilöä. :) Itekin tuunailin yks päivä farkkuja vähä revitympään malliin ja ei voi muuta kuin todeta, että tosi pienillä jutuilla saa vanhoista vaatteista paljon kivempia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sonja, niimpä kirpparilta löytää kyllä kivoja vaatteita mistä saa tuunaamalla persoonallisia ❤

      Poista
  3. Ihan täydellinen postaus. Mulla on yhdet tumman siniset Levikset, jotka oon jo pitkään ajatellu laittaa uuteen uskoon! Nyt niistä tuleekin kesän revityt farkut. Toivottavasti onnistun yhtä hyvin! ; D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon Siiri! Vauu voin kuvitella kuin upeet niistä tulis ❤ etköhän onnistu! :-)

      Poista
  4. Ihanaa, oispa mullakin intoa ja inspistä tehdä näitä diy juttuja. Vaan eipä musta taida siihen olla :D Ihanaa kohta pääsen käyttämään omaa vaaleaa farkkutakkiani jonka viime keväänä sain mieheltäni ♥ Tää look missä sun takkisi on käytössä on ihana ja inspiroiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään itse tehdä näitä tosi paljon, välillä on näitä projecteja vaan liiaksikin kun inspiraatio iskee :-D keväällä on kyllä ihana päästä kaivamaan farkkutakit esiin, kiitos kata ihanasta piristävästä kommentista <3

      Poista
  5. Oujea!! Niin ihana takki ja oon aivan kade tosta kirpparilöydöstä, mäkin haluan tuuna itselleni takin :-D<3

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä hyvä löytö ja tuunaamalla vieläkin parempin :) Tuunaamattomana olis ollu vähän tylsä mun makuun mutta näin on ihana <3 Toivottavasti löydät myös itsellesi! :)

      Poista
  6. Oi vitsi miten kiva muutos!! :)

    VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥