1 Tee se itse: ~2 Mahtavaa meikki vinkkiä~ - JennyJanette

Tee se itse: ~2 Mahtavaa meikki vinkkiä~

Ajattelin tuoda teille kaksi nopeaa meikkaus vinkkiä julki, joita käytä itse usein. Varmasti moni on jo törmännyt näihin esim youtubessa :)

EYELINER "Kissat"

Monille kissa rajausten tekeminen eyelinerillä on joskus tuottanut pään vaivaa. Välillä rajaukset on liian paksut, välillä rajaukset leviää, joskus kun olet juuri melkein valmis päätät vielä täyttää yhden kolon ja suti lipsahtaa, huoh :D Löysin kuitenkin joskus n.vuosi sitten ihan älyttömän helpon keinon helpottaa rajausten tekemistä ja siihe tarvitaan vain eyelinerin lisäksi teippiä!

 Näin saat tehtyä helposti terävän kärjen rajaukselle:
1. Taivuta ripset halutessasi ja laita ripsiväri normaalisti.
2. Aseta teippi alkamaan alaluomen ripsirajaa pitkin kohti ohimoa, ja painele kiinni ihoon
3. Tee ensin rajaus koko silmänpituudelle, koska siinä vaiheessa on vielä helppo pyyhkiä pois jos tulee liian paksusti. Sen jälkeen katso alaspäin (vaikka niin että peili on sylissäsi) ja vedä viiva noin puolesta välistä silmää suora viiva sinne jonne tahdot "kissojen" ylettyvän ja täytä sen jälkeen kaikki mikä on tepin ja viivan välissä. Teipin päälle mennyt eyeliner ei haittaa, mutta muista olla liikuttelematta naamaasi sillä jos teppi repsottaa jostain kohtaa niin lähtee rajaukset helposti menemään silmien juoteita pitkin.
4.Anna kuivahtaa vain sen verran että eyeliner ei näytä enää valuvalta ja poista teippi. Fiksaa tarvittaessa ja hymyile kun huomaat miten helppoa se oli ;)

PULLEAMMAT HUULET

Jos pelkäät hammaslääkäriä yhtä paljon kuin minä niin skippaa seuraava tästä kuvaan asti :D
Kun olin noin 3-4 vuotta sitten hammaslääkärissä oli mulla reikä vasemmassa viimeisessä ylähampaassa.. Hammaslääkäri ilmeisesti laittoi liikaa puudutusainetta tai sitten olin allerginen aineelle, jokatapauksessa toinen puoli kasvoistani "halvaantui" yhden päivän ajaksi, en pystynyt räpsäyttää tai laittaa silmää kiinni, enkä mitenkään liikuttelemaan toistapuolta naamastani. Täytyy kyllä myöntää että olin tosi peloissani ja itkin koska pelkäsin naamani jäävän sellaiseksi.. Noh ei jäänyt mutta nykyään kun hymyilen, vasen puoli kasvoistani ei nouse yhtä ylös ja esim passikuvassa huomaa että toinen puoli kasvoistani on alempana alahuulesta ylös päin.
Nykyään sitten meikkailen aina huulet molemmilta puolilta suurinpiirtein symmetrisiksi jos jaksan :D 
Eli tämä ohje ei ainoastaan tee huulista pulleamman näköisiä vaan voit myös korjata halutessasi huulten amorinkaarta tai tasapainottaa huulia.

1.Kuori huulet ja levitä huulirasva
2. Peitä huulet peiteaineella tai esim matte mousse meikkivoide sopii hyvin peittämiseen. (itse käytän kumpaakin.
3. Piirrä huultenrajauskynällä huulet haluamaasi muotoon/paksuuteen. Täytä huulet rajauskynällä jättäen keskeltä "värittämättä" kuvan mukaisella tavalla. Jos tahdot enemmän massiivisuutta täytä tyhjät kohdat valkoisella kajaalilla (minä en tahtonut)
4.Lisää huulikiilto rajauskynän päälle ja häivytä sudin kanssa se keskelle päin.

Mitäs tykkäsitte näistä kahdesta meikki vinkistä? Haluatteko näitä lisää vastaisuudessa? :)


8 kommenttia

 1. TEIPPI ! hitto vie, täytyy kokeilla !! :D ei olis itellä tullu mieleenkään.
  Ite taistelen pumpulipuikkojen kanssa, sen jälkeen luovutan.

  <3: Jasmin N | http://littlethingswithjassy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo toi kyllä helpottaa ihan älyttömästi niiden tekoo ja mulla on melkein tullu riippuvuus siihen kikkaan :D
   Kiva että tästä oli jotain hyötyä, jos et ollu viel kuullu :)

   Poista
 2. Heip! Sä vissii muutit blogis osoitetta? Meinaan mun bloggeri ei enään löydä tätä eikä myöskään ilmota uusista postauksista sen takia /:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moiks! Joo mullee tuli hirvee paniikki ku tajusin sen kans, eikä saanu vaihettuu takas :(! Mut nyt nimi on helpompi ja täytyy vaan toivoo että ihmiset löytää tänne, ku ei saa kert vaihdettuu enää takas :/ Koita poistaa ja liittyy uusiks, mulla toimi ainaki se kun yks blogi tuttavaki vaihto :)

   Poista
 3. Kivoja vinkkejä ja ehdottomasti lisää.Höh ku nää sun postaukset ei päivity mulle koitan saada toimiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät :) Voi harmi, joillain mullakin on sama juttu! :( Auttaisikohan se kun "eroaisi" ja liittyisi lukijaksi uudestaan, itselläni ainakin auttoi yhden kaverin blogissa :)

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥