1 Samsung Galaxy S4 4G+ - JennyJanette

Samsung Galaxy S4 4G+

Heipsan muruset!

On taas muutama ostos jäänyt viime viikolta kummittelemaan kun kuume selätti mut. Viime päivät oon siis makoillut vaan sängyn pohjalla, koska oon ollut tiistaista lähtien saikulla flunssa kuumeen takia. Töissä juuri julistin kovaan ääneen että en oo ollut pitkään aikaan kipeänä ja totta kai se kostautui! Tulin kuitenkin korjaamaan hiljaisuuteni nyt kun oon jo toipumaan päin :)
Dna:lla oli ihan huippu tarjous viikon verran - Samsung Galaxy S4 4G+ hintaan 299€ (norm.399€)
Olihan siihen nyt tartuttava, kun oon aikasemmin katsellut sitä netistä ja malli, koko ja ominaisuudet miellyttää mua. 

Hinta laatu suhde oli kyllä tässä tapauksessa ihanteellinen! Tietysti puhun vain omasta puolestani, koska kaikilla on omat vaatimuksensa kännykän suhteen. Tarkempia tietoja löydät esimerkiksi verkkokauppa.com sivuilta. Siellä puhelimella hintaa oli muistaakseni pyöreästi 440€

Puhellimessa on tosi paljon alkuperäis sovelluksia ja omaksi suosikikseni nousi tämä S Healt. Todella moni puolinen kuntokaveri! Löytyy kaikki askelmittarista - kalorien laskijaan. S Healtin ruuan seuranta ohjelma on aivan huippu, sieltä löytää todella laajasti ruokien kalorit, josta pystyy koostamaan päivässä syödyt ateriat.
Työt aloittaessani oon liikkunut vaan sen verran mitä Waldon kanssa käynyt lenkillä, mutta päätin nyt ottaa tavoitteen liikkua enemmän, kun näin hyvän kuntokaverinkin ostin :) Tähän saa ostettua myös kohtuu hintaan sykevyön/-kellon, mutta itse omistan jo sellaisen Sport tracker sovellukseen.

Yllä oleva kuva on otettu puhelimen kameralla ja siitä voin sanoa sen verran vain, että tämän parempaa en puhelimelta kaipaakkaan. Järkkäri on sitten niihin parempiin kuvailuihin ja tämä kelpaa silloin kun kamera jää kotiin :)

Kännykän lisäksi ostin puhelinlanka ponnareita ihan älyttömän halvalla glitteristä, laatu ei tosin varmaankaan vastaa oikeita invisibobble ponnareita, mutta oon tahtonut jo kauan kokeilla näitä. Ostin samalla halvat (väliaikaiset) kuoret uuteen kännykkään sekä testiin Essien vahvistavaa aluslakkaa. Myös ebaystä tilaamani kello suvaitsi saapua, toimitukseen meni kolmisen viikkoa. Kello on kuitenkin aivan mahtava ja maksoi postikuluineen alle 5€, joten kyllä kannatti odottaa!♥ Lyhensin kellon ihan itseja yllätyin siitä kuinka helppoa se oli. :) Aina kannattaa varautua että kello on helposti kahden ranteen kokoinen :D

Mitäs piditte ostoksista?
Jos joku jäi mietityttämään kännykässä tai missä vain, niin kysy ihmeessä9 kommenttia

 1. Hyvä kännykkä kyllä :) itekkin ostin heinäkuussa muistaakseno ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo, mäkin tykkään varsinkin tosta S Healt sovelluksesta! Motivoi tosi paljon liikkumaan :)
   Hihi kiva että säkin oot ostanut sen :)

   Poista
 2. Kivoja ostoksia.Puolisolta löytyy sama puhelin.Ihana toi kello <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään ite myös, kelloon rakastuin ensisilmäyksellä ja oli vielä halpakin<3 Se on kyl kätevä puhelin :)

   Poista
  2. Kiitos ihanasta paketista.Mie menin jo avaamaan ku ei ollut kielletty =)

   Poista
  3. Kiva kuulla että tykkäsit, ole hyvä vain! <3 hihi :)

   Poista
 3. Noi puhelinlanka ponnarit on kyllä niin parhaita! ♥

  http://jensaslife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on ja oli vieläpä tosi halvalla :) ♥

   Poista
 4. Vau, vau, wow! Toivoisin olevani hyvä kirjailija kuin sinä, koska luottaa minuun olen jäämässä pois sanoja ilmaisemaan, mitä tunnen kun luet tätä blogi. Arvostan todella taitojasi ja huomaavaisuutta.

  samsung galaxy hinta

  Osta Käyttöjärjestelmä

  VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥