1 Simple ponytail - JennyJanette

Simple ponytail

Moikka ihanat! Mitä teille kuuluu?♥
Päiviin on kuulunut taas vipinää ja vilsettä, kun on töitä ja vapaapäivinäkään ei oikeastaan ehdi istumaan tietokeneen tai telkkarin äärellä, vaan on niin paljon asioita hoidettavana. Tulin kuitenkin moikkaamaan teitä nopsasti ja kertomaan lemppari kampauksestani, jonka teen usein töihin :)

Yksi käytetyimmistä kampauksistani on korkealle vedetty poninhäntä, johon on ponnarin ympärille kierretty hiuksia. Miksasin tällä kertaa vähän ja tein monta lettiä jotka lämmitin suoristusraudan kanssa, koska halusin tuuheamman ponnari kampauksen. Letit avattuani tulos oli hieman krepatun näköinen, jonka jälkeen harjasin niitä auki ja sain sopivan tuuhean poninhännän :) 

Mitäs tykkäätte näin yksinkertaisesta kampauksesta?

Tykkään tosi paljon tämän hetkisestä hiusväristä, kasvotkin näyttävät jotenkin lämpimämmiltä kuin ruskeiden hiuksien kanssa. Vai mitä mieltä te olette?Oltiin tänään Waldon kanssa moikkaamassa Kokemäellä Jessen veljen huskya. Pienen ujostelun ja ärhentelyn jälkeen pojista tule hyvät leikkikaverit ♥ Toivon mukaan kaverukset tapaavat taas pian!
4 kommenttia

 1. Suloisia koiria ja kiva arkikampaus, tee joku helppo kampaus video !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat suloisia ♥ Kiitos! Millaista videota meinasit? Tein joskus viime vuoden marraskuussa videon viidestä erillaisesta arkikampauksesta, löytyy tuolta > http://jennyjanette.blogspot.fi/2013/11/ensimmainen-videopostaus.html
   Lisäksi teen lähiaikoina videon hiustenkihartamisesta suoristusraudalla, kun sitä on toivottu. Videoiden edintointi on niin kamalan työlästä, enkä tiedä johtuuko läppäristä vai netistä mutta kymmenen minuutin video lataa monta tuntia :s Kiitos kuitenkin toiveestasi♥

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥