1 Volyymiripset ja uudet kynnet - JennyJanette

Volyymiripset ja uudet kynnet

Moikka! Tämä päivä oli pyhitetty ulkonäköön liittyviin asioihin, otin nimittäin esimmäiset ripsien pidennykseni ja tein uudet geelikynnet, niistä siis vähän nyt..

Ostin viikonloppuna mereneidin all in one ja pink tinted rakennegeelit sekä top geelin, halusinkin testata niitä heti ja hyvältä vaikuttaa.
Tälläkertaa tein vaihtelun harjoituksen/vaihtelun vuoksi kynnet tipellä ja tuli todettua että kyllä ne muotit on enemmän mun juttu, ihan älytön viilaaminen tippejen kanssa ja silti niistä tuli liian leveät.. en osaa varmaan jotenkaan hahmottaa kuinka paljon tippi levenee geelin jälkeen, mutta noh tälläiset näistä nyt tuli. Hopeaa ja valkoista, yksinkertaista mutta tyylikästä :) 




Otin tosiaan ihka ekat ripsienpidennykset. Nämä on volyymit D kaarevuudella ja 10-13mm ripsillä. Ripset teki eräs Sini Porista, tosi mukava persoona :) Kuvittelin alkuun etten millään jaksa makoilla paikallani kahta tuntia, mutta aika meni ihan älyttömän nopeasti siinä samalla jutellessa Sinin kanssa. Lopuksi silmiä kirveli hieman mutta sekin meni nopeasti ohi eikä muutenkaan kirvely ollu voimakasta. Alan pikkuhiljaa tottumaan näihin, mutta tuottaa vaikeuksia olla hieromatta silmiä :D
Toivottavasti kukaan ei järky täysin meikitöntä naamaani, halusin antaa ripsien levätä ja muutenkin on hyvä että naama saa välillä hengittää, en siis meikannut ollenkaan vaikka pari kuvaa napsaisinkin.


Mitä mieltä olette tästä "uudesta lookista"?


12 kommenttia

  1. Tosi kivat kynnet ja vauu mitkä ripset!♥ itsekin niin haluaisin ripsienpidennykset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Viivi! joo nää on kyllä kivat kun ei tarvii kuluttaa aamulla aikaa silmämeikkiin! :)

      Poista
  2. eihän noissa kuvissa näy kun ihan vähäsen sun naamaa ja puhut jo että toivottavasti kukaan ei järkyty? :D emmä ainakaa edes huomannut että olet ilman meikkiä.

    VastaaPoista
  3. vaauu upeat ripset ja kynnet, kyllä kelpaa joulua vietellä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paula sofia <3 totta kivaa kun ne on kodiksessa! :)

      Poista
  4. Apua minkä inspiraatioiskun sain nuista kynsistä! Ihanasti oot timantit laittanut nuihin:3 Ja voi kuinka kauniit ripset, mä niin aina unelmoin ripsienpidennyksistä, mutta pelkään että omat ripset tuhoutuu pahastikin:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi ihanaa että sait inspiksen :3 Kiitos Kata <3 Veikkaan että ne tuhoutuu siitä jos repii ripset väkisin irti, mut voisin täällä sitten kertoo kun kyllästyn pidennyksiin että menikö omat ripset huonoks :) Taidan kyl varmaa jäädä riippuvaisiks näihi :D

      Poista
  5. Todella kauniit kynnet ja nuo ripset on upeat! Olen itsekin harkinnut ottavani volyymit :) Paljon paremman näköiset kuin tavalliset pidennykset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Jasmina, tykkään myös ♥ Katse näyttää heti paljon avarammalta ja tuskin edes huomaan näiden olemassa oloa, eivät siis paina juurikaan. Suosittelen lämpimästi! :)

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥