1 Ooo kesän lapsi mä oon.. - JennyJanette

Ooo kesän lapsi mä oon..

Super hyvää jussia kaikille!
Energia taso on taas parhaimmillaan kun hyviä säitäkin on näkynyt, se tekee ihmeitä tälle ihmislapselle! Mulla olisi ihan julmetusti kuvia teille juhannuksesta mutta koitan kuitenkin tiivistää hieman :)


Meidän uima-allas ei ole tällä hetkellä missään huippu kuosissa, koska maalit ovat rapistuneet. On tarkoitus hioa ja maalata se vielä tämän kesän aikana niin saadaan se uuteen uskoonsa.

Ostin nämä neon pinkit bikinit New yorkerista keskiviikkona kun sielä oli -20% mistä tahansa bikinisetistä. Mun on pakko myöntää että tänä kesänä en ole tänä kesänä kertaakaan havitellut bikini kuntoa, vaan mennyt ihan fiilis pohjalla ja syönyt sitä mitä huvittaa. En yhtään häpeä muodokasta kroppaani vaan mun mieli pide on että se asenne on tärkein. Jos on sinut oman kroppansa kanssa silloin on kesäkunnossa!

Meidän pihan syreeni on niin kaunis♥ Kuvan mekko maksoi 19,95€ New yorkerissa :)

Vietimme juhannusta ystävien kesken meillä, grillaillen, paljuillen ja saunoen. Näitä kaveri kuviakin on enemmän mutta ongelma on aina se ettei kaikki halua jakaa niitä julkisesti, joten en uskalla niitä lisäillä.
Drinkkivinkki Irma:
2cl Sour apple
2cl Suomi viina
Sprite
2-3 lime viipaletta
Jäitä



Hiusvinkki: Sotkuisen tukan pelastus on lettiä letin perään! Tee pikkulettejän sinne tänne päätä pöyhi hiuksia ja tee letti/kalanruoto letti. Letteihin on myös helppo kiinnittää kukkasia, sopii älyttömän hyvin festari tukkaan!
Olen harkinnut ottavani suihkurusketuksen, mutta tuleeko siitä oranssi ensikertalaiselle, tai valuuko sateessa läikykkääksi? Kuulisin mielelläni jos jollain on kokemuksia :)


Miten sinun juhannus meni? :)

18 kommenttia

  1. miten niin sinä muka muodokas? :D okei tissit löytyy mutta muutenhan oot ihan normaali/laiha :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha siis oon kyllä pienikokonen mutta on mulla kyllä lihaa luiden ympärillä, tuossa kyljissä ja reisissä varsinkin :D

      Poista
  2. No eipä sinulla kyllä ole yhtäkään syytä hävetä kroppaasi!! Anna tyttö mennä vaan ja nauti elämästä..ei muuta kun lisää kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi miten ihanasti sanottu, kiitos hirveästi ano! :) <3

      Poista
  3. Rohkeita kuvia! :) upee tyttö.

    VastaaPoista
  4. Hei! Kivoja kuvia, mutta silmiin paistaa yhdyssanavirheet. Ihan vaan vinkkinä: siinä on vissi ero kirjoittaako fiilispohjalla vai fiilis pohjalla ;). Hyvää jatkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      Kiitos, haha totta mulla on vähän sellainen ongelma, kaikki on mahdollista kun on kyse musta ;D Pitää yrittää kiinnittää huomiota, samoin sulle! :)

      Poista
    2. Moikka!
      Kiitos, haha totta mulla on vähän sellainen ongelma, kaikki on mahdollista kun on kyse musta ;D Pitää yrittää kiinnittää huomiota, samoin sulle! :)

      Poista
  5. Ihana blogi ♥ Kaunis oot ja aivan upea vartalo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti! Kiva kuulla että tykkäät blogista :3 <3

      Poista
  6. Oot super kaunis ♥

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia ja kiva postaus, noi biksut on tosi hienot! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Janica! <3 Ne on kyllä tosi kivat :)

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥