1 Flowers skirt - JennyJanette

Flowers skirt

Heipsaan ihanaiset! 
Mulla olis teille taas paljon kerrottavaa vaikka viime kerrasta on vain kaksi päivää, ja itseasiassa meinasin kirjoittaa nää jo eilen :D Nukuin tänään pitkään (9.45, mä en ikinä nuku niiin myöhäään?!?) ja aloitin heti kirjottamaan teille kahvi muki messissä. Aloitetaan vaikka nyt eilisesta asukokonaisuudesta. 


 Mikä tää ilme on ei oikeen tiedä hymyilisikö vai olisiko huulet mutrussa :'D Eilen oli niin kaunis ilma että oli pakko pukea kätköistä ylle kukkahame ja fiilistellä vielä kesää. Kesän kaikki hyvät säät ovat tietysti osuneet mun iltavuoroihin, mutta voihan sitä kesää fiilistellä näin elokuussakin!Handbag-"MK" | Skirt-JC | Top-Ginatricot | Shoes-Ebay | Ring-Ebay | Bracelet- Mom's ♥


Näihin kynsiin oli alkuun tarkoitus tehdä pitsikuviota leimasimella rakastuinkin sitten näiden yksinkertaisuuteen. Panostin tällä kertaa pinssaamaan huolellisesti ja sainkin hyvän C-kaaren kynsiin, koitin ottaa kuvaa, mutta ne eivät tarkentuneet :(Kellä on isot korvat, kuka on suloinen tuitui.. Elmo on jo hyvin tottunut uuteen kotiin ja Waldosta ja Elmosta on melkein tullut jo erottamattomat toverukset. Waldostakin on tullut oikea isoveli hahmo joka pitää huolta että pentu syö ja leikkii ♥

Mitäs tykkäsitte asusta, oletko vielä fiilistellyt kesää vai siirtynyt jo syys asuihin? Tässä lähipäivinä on tulossa ostospostaus(ellei jopa tänään) eli te joita nämä ostopostaukset kiinnostavat pysykää kuulolla ;)


13 kommenttia

 1. Ei vitsi oot ollu kauniina ja ihanan kesäisiä kuvia ♥ ja ihana pikkukoiruliini awss!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Emmi!! <3 ihana kuulla että tykkäät :-) hän on kyllä super söpö !

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia sinusta!♥ Rakastuin sun koiraas, super söpö :)

  ♥ jeannays.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana Jenna, kiitos! ♥ hän on, sitte meitä on kaks :D

   Poista
 3. Mistä ostitte corginne? Tuntuu olevan kovin huono tuo corgejen saatavuus varsinkin nämä pembroket.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suonsyrjän kennelistä tämä pentu ja Waldo on Promisehillin kennelistä :) Tuuri meilläkin kävi kun ensimmäistä saatiin kysellä yli puolivuotta eri paikoista ja pennun ottamista harkitsimme yli vuoden. Kannattaa ilmottautua moneen paikkaan halukkaaksi, että sitten kun joskus syntyy niin olisitte kiinnostuneita. Molempia noista kenneleistä voin suositella eli ihan googlettamalla löytyvät ja corgiseuran sivuja kannattaa seurata aktiivisesti. Siitä tulee kerran niin monen vuoden toveri, että voi hakea vaikka vähän kauempaakin :)

   Poista
 4. Apua ihana Elmo ;W; Cara ja Coco cardit lähettää terkkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiihi, Elmo ja Waldo lähettää Caralle ja Cocolle takaisin terkut :) ♥

   Poista
 5. Ihana asu ja varsinkin nuo korkkarit on upeet! Ja äää miten söpö pieni pentu <3 Corgit on kyllä yks suloisimpia rotuja :-)

  VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥