1 Take care of your friendship - JennyJanette

Take care of your friendship

Heippa murut! Nyt on aivan super mahtava viikko takana, etenkin viikonloppu mitä parhain ♥ Tehty on jos jonkin moista. Eilen saatiin Paulan kanssa extempore idea ja ehdotin hälle jos lähtisi heti parin tunnin päästä Turusta Poriin bussilla ja niimpä hän suostuikin. Ihan mahtavaa että löytyy tälläisiä ystäviä :) Kello oli melko paljon kun Paulan bussi saapui Poriin, mutta sepä ei näitä tyttöjä haitannut vaan suuntasimme yyteriin kuvailemaan. 

Yyterissä aurinkonlasku oli mahtavan näköinen, mulla on siitä varmaan sata kuvaa kamerassa. Paulan kamerasta löytyy lisää yhteiskuvia ja lisään niitä tähän postaukseen lähipäivinä kun paula pääsee koneelle :)

Kotiin päästyämme suunnittelimme lähtevämme Porin yöelämään mutta istahdettuamme iski väsy ja päätimme jäädä meille katsomaan elokuvaa kuoharin ja mansikoiden kera. Pitkästä aikaa sai nauraa vatsa kippurassa meidän hölmöilyille, kuten nuorempana ♥

Alunperin meillä oli suunnitelmissa tänään vielä lähteä kalloon kuvailemaan, mutta tarkemmin mietittynä halusimme tehdä jotain muutakin kuin ottaa kuvia. Kuitenkin näemme niin harvoin joten kuulosti paremmalta vaihtoehdolta lähteä syömään ja shoppailemaan, niinhän me lopulta teimmekin. Kokonaisuudessa viikonloppu oli täydellinen, kiitos Paula ihanasta viikonlopusta <3

Ainiin! Teitä varmasti kiinnostaa arvonnan voittaja, elikkäs voittajaksi paljastui numero 22 joka oli Heli S. Heli jo vastasikin spostiini ja lähettelen hälle palkinnon maanantaina, ONNEA HELI! :)


1 kommentti

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥