1 Suunnitelmia - JennyJanette

Suunnitelmia

Anteeksi että muistutan.. tänään oli pimeää jo kahdeksalta, syksy tekee taas kovaa vauhtia tuloaan ja pian on se aika kun saa pukea neuleen ylleen ja nauttia teetä kynttilän valossa. Sitä täytyy yrittää muistaa nauttia niistä arjen pikku jutuista.. viettää omaa aikaa, muistaa ystäviä ja pitää huolta parisuhteesta. Valmista kumppanillesi huomenna aamiainen tai kutsu kaveri kylään brunssille, jos sulla on siihen mahdollisuus. Välillä sitä silti tuntuu että tahtoisi piristää itseään uudella kodin sisustuksella tai täydentää vaatekaappiaan niillä "tän mä ehdottomasti tarvitsen"-jutuilla. Noh mä nyt tulin kertomaan omista suunnitelmistani, kuinka ajattelin varautua syksyyn.
 Tarkoittaako se syksy sitä että nyt on aika heittää värit nurkkaan ja mököttää? No ei todellakaan tarkoita :) Ajattelin suhtautua jopa vähän leikkimielisesti pukeutumiseen, ihmiset jotka mut tuntee mussa on kaksi puolta toinen tykkää pukeutua värikkäisiin kukkamekkoihin ja toinen hillittyihin korkkareihin ja bleiseriin. Nytpä päätin sitten sekoittaa nämä kaksi ja yllä tulos. Remmikorkkareista olen haaveillut jo pitkään ja olen etsinyt pitkään kestävää kelloa jos vaikka uskaltaisi panostaa tällä kertaa enemmän laatuun ja maksaa vähän enemmän. Voisittekin ehdottaa mulle jotain hyvää kelloa joka olisi mielellään kullan värinen.

Kotikaan ei säästy väreiltä. Mulla on ollut kauan jo buumi kaikkeen maalaisromanttiseen, eikä se aivan vallan poistukkaan mielestä mutta rinnalle tulisi pirteitä fuchian sävyjä ja ehkä myös mintun vihreää? Nämä lisäksi olisi sellaisia juttuja ettei mitään nykyistä tarvisi heittää pois eikä alkaa muuttamaan kodin tapetteja vaan kaikki sulautuisi keskenään. Rohkeimmat värit heittäisin ehkäpä eteisen käytävään tai olohuoneeseen joka tällähetkellä on hieman harmaa. Mä voin tähän huomenna linkkailla sen postauksen nykyisestä olkkaristamme, kun tässä illan pikku tunneilla kännykällä kirjoittelen :)

Pss. Kaikki tuotteet löytyvät polyvore.com

Miltäs suunnitelmat kuullostavat?
Voitko samaistua johonkin?

Xoxo Jenny

6 kommenttia

 1. Ihanat nuo kollaasin kengät, tahtoo just tollaset!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne ovat! Näitä löytyy shoespie nimisestä nettikaupasta, heiltä löytyy kyllä paypal maksu mahdollisuus, että toisaalta sitä uskaltaisikin tilata :) Täytyy vielä kaluta tutummat nettikaupat läpi jos löytäisi saman tyyliset ;D

   Poista
  2. Olen myös miettinyt tilaavani Shoespielta, heillä on todella persoonallisia kenkiä! Epäilyttää kuitenkin aina kaikki ulkomaalaiset nettikaupat. Jos tilaat heiltä kerro ihmeessä kokemuksestasi, minua ainakin kiinnostaa ! :) Esimerkiksi tuleekohan sieltä tulleja ja kauan toimitus kestää?

   Poista
  3. Harkitsen vielä :) Mulla on myös sama ongelma, mutta tuo paypal auttaa ehkä hieman, kun saa rahansa takaisin jos tuote ei saavu. Koitan selvittää tuleeko tulleja ja kuinka kauan toimitus kestää :)

   Jos joku on tilannut niin kertokaa ihmeessä kokemuksistanne!

   Poista
 2. Missä päin Suomea asut? :)

  VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥