1 Hiuskriisi osa 210 - JennyJanette

Hiuskriisi osa 210

Heippa ihanat!  Kiva saada palautetta postaustahdin parantumisesta, se että huomataan innostaa aina jatkamaan samaan malliin! :-) Tulin viikonlopun kunniaksi jakamaan kuulumisiani ja kuten otsikko jo kielii on taas se aika vuodesta kun hiuskriisi tuli vierailemaan. Mun ihan ykkös prioriteetti hiuksissa on se että ne näyttäisivät terveiltä ja freesiltä. Olen lisäksi huomannut että aurinko sekä hopeashamppoot ovat lähes yhtä suuri riesa mun hiuksille kuin hiusten sävyttäminen. Olen pitkän aikaa koittanut olla värjäämättä hiuksia ja juurikasvuakin on saatu kasvatettua toukokuusta asti, yritys siis hyvä. Pieni arjen pelastus mulle karheuteen on kuitenkin ollut Garnierin Respons Mythic Olive hiusnaamio, sekä nyt uutuutena Rapunzel of Swedenin antama hiuksiin jätettävä cream. Nyt olen jo totaalisen kyllästynyt tähän juurikasvuun ja vanha suola janottaa eli ruskea hiusväri.
CARAMEL BROWN - Tämä olisi väreistä luonnollisin ja todennäköisesti käytännöllisin koska ei kuluisi välttämättä niin helposti. Raidat on kuitenkin kantapään kautta todettu hermoja raastavaksi, sillä joka kerta kun tyven värjäyksen aika tulee joko raidat laskevat alemmas tai sitten täytyy raidoittaa uudelleen.
MAHOGANY BROWN - Ihanaakin ihanampi mahonki, oi miksi koskaan lankesin.. Tämä sävy on eniten lähellä sydäntäni mutta karhealle hiuslaadulle suuri vaiva. Joko kupari puskee hiuksista sävytyksen myötä liikaa läpi tai sitten hiukseni ovat lähempänä vihreää tai harmaata.
CHOCOLATE BROWN- Väri jossa olen viettänyt useat vuodet elämässäni, eikä Megan Fox hiuksista unelmointi ole koskaan hiipunut. Tämän sävyn piilopuoli on puolestaan ihoni väri, joka pelästyy tiehensä heti tämän sävyn nähdessä. Ehkä mussa on pieni hiven coottimaisuutta, kun tykkään tämän värin vaikutuksesta ihon sävyyni. Kun hiukset vievät huomion pois kasvoilta niin kummasti ne silmäpussitkin unohtuu. Muistin virkistämiseksi vanhoja kuvia :'D


Joka tapauksessa tahdon tästä väristä eroon joka tekee mun kasvoista sekä hiuksista tikkurilan värikartan. Tottakai ajoin mennä tekemään muutoksen parturin penkkiin ammattilaisen sanan alle ja samalla pitää harkita uusien pidennysten ostoa, sillä tällä hetkellä mielestäni on hot mitä isommat kuohkeammat kiharat!

Mitäs mieltä te olette, mikä sopisi mielestäsi parhaiten minulle?

Xoxo JennyJanette

8 kommenttia

 1. Käytätkö hiusöljyä? :) mulla aikakin parantanut hiusten kuntoa bedheadin öljy on varmaa suosikkini, fanletissa 5.90 :)
  Ja musta karamelli on paras! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu käytän :) Tuntuu vaan ettei mikään tuo tarpeeksi kiiltoa tähän nykyiseen väriin :D Mutta tuo karamellin ruskea on kyllä kiva, kiitos mielipiteestä Melissa <3

   Poista
 2. Musta sulle sopii oikeesti tosi hyvin sekä vaalee väri (vaikka et sitä varmaan haluukkaan tässä vaiheessa kuulla xD) ja sit toi ihan tumma! Sun ihob sävyyn sopii just ei punertavat parhaiten mun mielestä! Ja hiusöljy mullakin pelasti kun oli kauhees kunnos joskus tukka värjäämisen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha apua nyt onkin sit tullu kaikki mahdolliset värit tähän mennessä, vaikea valinta! :D No tää vaalee on itsestä kaikista huonoin, koska tuntuu ettei ole tarpeeksi kiiltoa kun ei oo ns mitään väriä :o Mullakin on käytössä hiusöljy mutta parturin mukaan mulla on siis karkea hiuslaatu eikä huonokuntoinen hius, tietysti kaikki nuo öljyt yms auttaa hetkellisesti mutta eniten häiritsee just se et hius ei kiillä niinku tummissa väreissä :) Kiitos mielipiteestä <3

   Poista
 3. Munkin mielestä toi mahonki sopii sulle parhaiten :-)

  VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥