1 Rapunzel Of Sweden - HELSINKI - JennyJanette

Rapunzel Of Sweden - HELSINKI

Moni on varmasti jo kuullutki että Rapunzel of Sweden avasi tänään ovensa Helsingin Kaivokatu 8. Minä puolestaan pääsin vierailemaan jo eilen uudessa liikkeessä vip tilaisuuden parissa. Oli kiva päästä tutustumaan mukavaan henkilökuntaan ja itse Kampaamo-myymälään. Koko avajaisviikon ajan Rapunzelilla on -20% kaikista tuotteista ja palveluista. Kannattaa siis hyödyntää nyt jos on suunnitellut pidennysten hankintaa. Palvelun voit käydä varaamassa jo nyt etukäteen ja mennä sitten kun sinulle sopii ja saat silti alennuksen.


Saatavilla on pidennyksiä monessa eri sävyssä klipseinä, sinetteinä, teippeinä, sekä pituuksia löytyy 30,40,50 sekä 60cm eli valinnan varaa on!

Aijotko sinä käydä Rapunzelissa? :)

10 kommenttia

 1. Oi että, pitääpä käydä tänään! Ja voi että oot kauniina :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kandee napata samalla kuva instaan että oot käynyt siellä, oli joku skapa mistä voi voittaa 700€ stailauksen ;) Kiitos Saga ❤

   Poista
  2. Voi vitsi, en kyl tajunnu tota :D EHkä kerkee kotona siit ostoskassista, emt :D Kiitos vinkistä!

   Poista
  3. Haha voi hitsi :D siin kyl luki jotain et täytyy ilmentyy et oot käyny siel mut eiköhä ostoskassiki käy ainaki kannattaa yrittää! ;)

   Poista
 2. Tuskin tulee käytyä kun en ite pidennyksiä käytä mutta varmasti kiva monelle jotka käyttää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itsellekin tuo on aika kaukana mutta kiva kumminkin kun nyt on ainakin mahdollisuus mennä paikanpäälle eikä tarvitse netistä tilata :)

   Poista
 3. Pidennyspostaus mutta kiinnitin huomioni tohon sun ihanan sävyiseen huulipunaan ja uuteen logoon! Aivan ihana ja niin sun tyylinen, tulee ted bakerit mieleen :) oletko itse maalannut vai jotenkin tietokoneella luonut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos melissa ❤ tein kyllä koneella liitin pari kuvaa jne :-)

   Poista
 4. Ja tosi kiva että postaat nyt useammin! Tauon jälkeen kun palasi blogiin niin tännehän oli tullut tosi monta postausta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät, merkitsee aina paljon tälläinen palaute, kiitos! :) <3

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥