1 Vaateputiikki Heidily + Arvonta PÄÄTTYNYT - JennyJanette

Vaateputiikki Heidily + Arvonta PÄÄTTYNYT

Arvonnan voitti osallistuja numero 29 eli Monica N, voittajaan on otettu yhteyttä!

Heippa!
Tänään tulin kertomaan teille uudesta Vaateputiikki Heidilystä. Heidily tarjoaa muodikkaita ja persoonallisia vaatteita moneen makuun. Ihastuttavat bleiserit ja naiselliset mekot veivät minutkin mennessään! Heidily panostaa hyvään henkilökohtaiseen asiakaspalveluun ja nopeaan toimitukseen. Arkipäivinä tilaus lähtee liikkeelle samana päivänä jos tilaus on tehty ennen klo 13. Heillä on myös ilmainen palautusoikeus, jos tuote on väärän kokoinen tai ei jostain syystä miellytäkkään. Myös toimitus on ilmainen jos tilaus ylittää 50€. Voin suositella muutenkin lämpimästi Vaateputiikki Heidilytä, heidän kanssaan on oikein mukava ja mutkatonta asioida! :-) Mekko löytyy TÄÄLTÄ.
Tämä vartalonmyötäinen valkoinen mekko oli ehdottomasti oma lempparini! Heidilyssä olisi silti ollut lukuisa määrä muita naisellisia vaatteita, jotka olivat varsinkin minun mieleeni.


Vaateputiikki Heidily halusi antaa myös teille mahdollisuuden tutustua verkkokauppaan arvonnan merkeissä. Palkintona on yksi mikä tahansa vapaavalintainen tuote heidän valikoimastaan. Lisää vain kommenttiboksiin toimiva sähköpostiosoite sekä käy tykkäämässä facebookissa Vaateputiikki Heidilystä. Osallistumisaikaa on viikon verran eli arvonta päättyy 24.8 klo 12, jonka jälkeen otan yhteyttä voittajaan sähköpostitse.

Mukavaa keskiviikko päivää kaikille! Muistakaahan käydä osallistumassa myös toiseenkin arvontaa TÄÄLTÄ 

Xoxo JennyJanette