1 Kuinka pukeutuisin jos lähtisin nyt baariin - JennyJanette

Kuinka pukeutuisin jos lähtisin nyt baariin

Heippa! Ajattelin toteuttaa tälläisen hiukan erillaisemman asun joka ei ole tämän päivän asukokonaisuus, vaan asu jonka pukisin tämän hetken fiiliksen mukaan jos lähtisin ulos ystävieni kanssa. Kuten olen aikasemminkin jo maininnut pukeudun yleensä fiiliksen mukaan ja uusi valmistuva vaatehuone on tuonut vielä enemmän mielenkiintoa pukeutumista kohtaan. Kun kaikki on helposti saatavilla ja näkyvissä tulee koottua paljon enemmän kokonaisuuksia johon ei normaalisti pukeutuisi, koska ei muista mitä kaikkea sitä vaatekaapista löytyykään. Tähän kokonaisuuteen liitin Heidilyltä saadun ihanan pehmeän bleiserin, jossa ei ole vetoketjuja. Toinen joka tässä eroaa normaaliin baari pukeutumiseeni on kampaus, yleensä hiukseni ovat suoristettu ja kiharana, eli jokatapauksessa auki. Harmi että parhaat ideat syntyvät ainakun niitä ei oikeasti tarvitse :D Pakko kyllä koittaa muistaa saada tämä asu ensikerralla ylle!
Normaalisti baarissa mun yllä näkyy paljon mekkoja, sekä muita asuja jossa tunnen oloni kotoisaksi. Oikeasti tämän päivän asu oli toppi ja collegehousut, koska olin vain kotona :)

Bleiseri-Heidily|Rannekoru-Jeans.fi|Kirjekuorilaukku-äitini|Loput tuotteet-Zalando


Tässä juuri kun puin asun ylleni ja aloin kuvaamaan kyykistyin noukkimaan kenkiä lattialta ja polvesta ratkesi kaikki narut katki :'D Nämä farkut ovat toista kertaa ylläni joten harmittaa kyllä kovasti. täytyy pohtia mitä keksisin näille jotta voisi vielä käyttää.Mitäs tykkäsitte tästä asukokonaisuudesta? Kuinka sinä pukeudut baariin?

Xoxo JennyJanette

8 kommenttia

 1. Oij kuinka kiva look! Mä pukeudun kans väähn fiiliksen mukaan jos lähtee juhlimaan.:) Joskus ehkä jopa hieman tylsästi perus bailu toppi ja farkut, joskus mekkoa, hametta tai muuta sellaista juhlavaa. Se vaihtelee!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! ❤ mulla on kans sama että vaihtelee tosi paljon mut oon välillä huomannu et oon baarissa ainoo korkkarit jalassa ja saan kuulla siitä usein "miten sä pystyt kävelemään noilla" "voiku oot hienona" jne :'D

   Poista
 2. Wau tosi suloinen asukokonaisuus, tykkään! ja sul on ihan tajuttoman kauniit kasvot *_* <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei kiitos ihana Saga tästä piristävästä kommentista! ❤:*

   Poista
 3. Oi vitsit miten tyylikäs asu!! Tykkään kovasti :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos hirmuisesti Janica❤ tosi kiva kun teiltä tulee näin paljon positiivista kommenttia, tulee ihan älyttömän hyvä mieli aina kun tulee kurkkaamaan kommentteja!:-)❤

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥