1 Victoria's Secret ARVONTA PÄÄTTYNYT - JennyJanette

Victoria's Secret ARVONTA PÄÄTTYNYT

PÄÄTTYNYT! Voittajaksi selvisi Krista V :)
Moikka! Nyt olisi arvonnan vuoro. Koska en saanut toiveita palkinnon suhteen ajattelin ottaa itse vallan käsiini. Mietein mikä on itselle ajankohtainen asia ja näin syksyn alla oma ihoni alkaa nopsaan ilmojen viiletessä kuivua, joten päädyin  kosteuttaviin Victoria's secretin body lotioneihin. Nämä ovat kätevän kokoisia vaikka mukaan käsilaukkuun. Toiset ovat tutustuneet hiukan enemmän ja toiset vähemmän Victoria's secretin tuotteisiin, joten selostan pikkuisen millaiselta nämä ihanuudet tuoksuvatkaan.


PURE SEDUCTION on romanttisen tuoksuinen body lotion, jossa yhdistyy punaiset luumut ja makea freesia. Tämä on yksi suosituin Victoria's Secretin body mist/-lotion.

SECRET CHARM on raikaan ja pehmeän tuoksuinen lotion, jossa kukkivat kuusama ja jasmiini. Ei lainkaan niin voimakas kuin esimerkiksi Pure seduction.

LOVE SPELL on persikkan, kirsikkakukan ja jasmiinin hedelmäinen tuoksu.

SHEER LOVE on pehmeä kukkaistuoksu, jossa tuoksuu lilja ja puuvillakukka.

PASSION STRUCK on Victoria''s Secretin seksikäs tuoksu, jossa hurmaa omenoiden ja vaniljaorkidean yhdistelmä


NÄIN OSALLISTUT:

Jätä toimiva sähköpostiosoite.

Kerro mikä tuoksuista on lempparisi/tahtoisit kokeilla.

Seuraa julkisesti blogiani bloggerin kautta.


Palkintona on 3x 60ML VICTORIA'S SECRET Body lotioneita, joista yksi on suosikkisi. Palkinto postitetaan ainostaan Suomeen. Arvonta aika on 15.8-28.8 klo 10 asti, jonka jälkeen julkaisen mahdollisimman pian voittajan. Arvonta on myös blogin facebook sivuilla. Onnea kaikille arvontaan! :)

Xoxo JennyJanette