1 Mukava ja maanläheinen asukokonaisuus - JennyJanette

Mukava ja maanläheinen asukokonaisuus

Heippa muruset! Mulla on ilo kertoa teille että blogi saavutti oman päiväkohtaisen katsoja ennätyksen viime postauksessa Lisäksi kuukausittainen kävijämäärä on kasvanut parilla tuhannella, ihana huomata että teitä kiinnostaa! Useimmat google haut ovat blogissa liittyneet pidennyksiin ja lupaan että pian on lisää luvassa ;) Vielä koitetaan kestää vanhoilla värjätyillä pidennyksillä viikko ja ensi viikolla pääsen Rapunzel of swedenin stailattavaksi Helsinkiin. Muhun saattaa siis törmätä Citycenterissä ensiviikon lauantaina. Tulin kuitenkin tänään esittelemään teille tämän päivän asukokonaisuuden. 
Takki-Boohoo|Neule-NewYork|Kengät-Kirppari|Huivi-Kreeta|Housut-Bershka|Kengät-Kirppari|Kaulakoru-H&M|Rannekello-Lidl|
Tähän asukokonaisuuteen liitin viileitä ja lämpimiä maanläheisiä sävyjä. Bershkan farkut ovat ihanan joustavat ja löysä neule tekee asusta vieläkin rennomman. Mulla ei melkein koskaan tule tukala olo koroissa, joten liitin asuun vähän korkeammat korot. Kuvauspaikan kanssa tuli mokattua sen verran ettei kengät erotu kunnolla asfaltista, mutta ei anneta sen häiritä.


Kävijämäärän kasvamisen kunniaksi ajattelin aloittaa uuden postaussarjan blogissani nimeltään viikon vinkki, joka voi olla mitä tahansa kosmetiikkaan, muotiin yms. Lisään postauksiin Tagin "viikon vinkki" jonka takaa löydätte sitten kaikki vinkit. Vinkki voi olla joko koko postaus itsessään tai postauksen loppuun liitetty vinkki.

VIIKON VINKKI: Saat mistä tahansa huulipunasta tehtyä mattamaisen lisäämällä maissijauhoa tai väritöntä matta puuteria punan päälle. Muista käyttää huultenrajauskynää punan alla, jotta meikistä tulee huolitellun näköinen.

Xoxo JennyJanette

8 kommenttia

  1. Mitkä ripset sulla on? Kiva meikki ja asu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Volyymiripset, jos sitä meinasit :) kiitos hirmu paljon <3

      Poista
  2. Voi miten ihana tuo Boohoon takki!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna, oon itsekkin ihan rakastunut siihen ♥_♥

      Poista
  3. Mä en kestä tota takkia!! Aivan upee! Sopii sulle kun nakutetty ;) Ite näyttäsin kyl iha karmeelta, ku pikkase pulleemmat muodot. Ja ihanaa että oot alkanu blogaamaa oikee urakal. :) käyttäsin hymiöit jos tässä vois. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kiitos Sanna-Mari <3 no etkä näyttäis varmast sopis sun tiimalasi kroppaas! ;) Parhaani yritän, kiva kuulla jos kelpaa! :D

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥