1 Avaimet onneen - JennyJanette

Avaimet onneen

Täältä pesee mun vinkit onnellisuuteen...

Ole aidosti onnellinen muiden puolesta ja jaa iloa - Saiko ystäväsi uuden työn tai onnistuiko hän kuvissaan, muista kehua, onnitella ja kiittää. Kun hymyilet hymyysi varmasti vastataan, ilahduta rakastasi tuomalla aamiainen sänkyyn tai lähetä ystävällesi kortti, niin saadaan kiertävä onni johon myös itse pääset osalliseksi.

Usko itseesi ja unelmiisi - Kaikki lähtee AINA itsestä. Epäröitkö hakea uuteen työpaikkaan pyyhi epävarmuus olkapäiltäsi ja usko itseesi, se on paras avain onnistumiseesi. 

Hyväksy omat ja muiden virheet - Virheiden kautta opitaan ja kasvetaan. Niitä ei kannata jäädä pidemmäksi aikaa harmittelemaan.

Ei ole ongelmaa jota ei voi ratkaista - Ainoastaan tahto ongelman ratkaisemiseen lähtee itsestä. Jos joku tökkii sen on tarkoitus muuttua.

Rakenna omat unelmasi - Tuntuuko että tuttavasi on sinua onnekkaampi tai omistaa enemmän kuin sinä? Unohda se ajatus ja lähde rakentamaan omia unelmiasi! Avaimet onneen löytyvät vasta kun keskityt suunnittelemaan omia tavotteitasi, riippumatta muista.

Muista olla kiitollinen - Ystävistä, perheestä, ruuasta, kodista, töistä jne mitä kiitollisempi olet sitä onnellisempi. Iloitse pienistäkin asioista.
Tartu haasteisiin - Ei voi tietää omia rajojaan ellei ylitä niitä. Kun huomaat onnistuneesi voit huokaista helpotuksesta, koska sinähän onnistut!

Anna anteeksi - Kokemuksen pohjalta voin sanoa että se helpottaa omaakin oloa kun lakkaa murehtimasta vanhoja kaunoja. Move on!

Näe maailmaa - Matkustaminen avartaa mieltä ja eri kulttuurejen näkeminen helpottaa näkemään elämän monelta kannalta.
Elä hetkessä - Tekeekö mielesi pitsaa kesken dietin? No unohda se dietti hetkeksi, tilaa pitsasi ja nauti ruuastasi. Älä murehdi tulevaisuudesta vaan elä hetkessä. Palkitse itsesi rankan työpäivän jälkeen lasillisella kuohuviiniä ja nosta jalat sohvalle.

Ikuista iloiset hetket - Muista kuvata elämäsi kohokohdat ja selaile valokuva albumia silloin kun ei ole niin hyvä päivä se saa sinut muistamaan onnellisuutesi ja nostataa mielialaasi. 

Lähde luontoon - Pistä kännykkä pois ja pysähdy kuuntelemaan tuulta. Keskity hetki ainoastaan luontoon ja omiin ajatuksiisi.
Älä jää yksin - Painaako mieltäsi joku asia, puhu siitä! Perheelläsi tai ystävälläsi on varmasti hetki aikaa kuunnella ja tukea. Jos muille puhuminen tuntuu hankalalta kirjoita päiväkirjaa jotta voit käsitellä asiat läpi.

Ota aikaa itsellesi - Muista pitää välillä vapaata, käydä lenkillä ja hemmotella itseäsi asioilla joista pidät. Nuku hyvin ja pitkään. Arjen keskellä rentoutuminen virkistää aina.

Pysy avoimena - Kun elämässä on luvassa muutoksia ne tapahtuvat syystä. Pidä siis mieli virkeänä ja pysy avoimena uusien juttujen tullessa!

Mitkä ovat sinun avaimet onnellisuuteen?

Onnellista sunnuntaita ja ensi viikkoa kaikille, keep smile!💗

Xoxo JennyJanette

4 kommenttia

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥