1 Elämäni aakkoset - JennyJanette

Elämäni aakkoset

Aamuvuorot - Musta tuntuu että aamulla löydän itsestäni enemmän puhtia töissä ja töiden jälkeen saan enemmän aikaa puuhailla kotona joten aamuvuorot ovat omia lemppareita.

Blogi - Bloggaaminen on ollut mulle nyt viisi vuotta tärkeä tapa purkaa omia ajatuksia ja tästä on tullut itselle pieni muotoinen riippuvuus.


Cocacola - Mitään parempaa ei ole kuin raskaan iltavuoron jälkeen saa avata jääkylmän kolan ja nostaa jalat sohvalle.

Deli - Joskus on kiire, mutta deli pelastaa nälkäisenkin! Useimmissa kaupoissa on pieni deli osasto josta saa herkullisia valmiita salatteja, kylmää kanapastaa, perattuja marjoja jne. Amerikasta puolestaan löytyy ihan ravintoloidenkin ohella delejä josta on kätevä napata sämpylä mukaan autoon :)

Elmo - Ihana pieni ruokaa rakastava toverimme! Elmo on tosiaan nuorempi corgeistamme.


FM 104,1 - Tämä on helppo Loopin radiokanava sitä tulee kuunneltua autossa ja kotona joka päivä!

Geelikynnet - Monet varmasti muistavat kuinka paljon tein kynsiä aikoinaan ja julkaisin niitä blogiinkin. Jos vain voisin pitäisin niitä koko ajan, valitettavasti töissä hankaloittaa työntekoa joten yleensä pääsen väkertämään niitä vain kesä- ja talvilomaksi. Olen myös harkinnut aloittavani tästä toisen työn ja perustavani kotisalongin tuonne meidän toiselle puolelle asuntoa jossa on "tyhjillään" yksi huone ja oma sisäänkäynti, mutta se on vasta harkinta ja unelmointi pohjalla.
Halaus - Halailu on kivaa, siitä tulee hyvä fiilis. Jos on ollut rankka päivä töissä heitän laukun vain nurkkaan ja menen halaamaan Jesseä sanoja ei tarvita. Tähän voisi myös sanoa hymy koska musta se on aivan suunnattoman tärkeä asia.

Instagram - Sieltä tulee selattua ystävien uusimmat kuvat ja itsekkin päivitettyä somesta eniten. Samalla voi inspiroiduttua itsekkin. Jos joku ei vielä tiennyt mun insta on Jenny_Janette ja tosta sivupalkista kuvia klikkaamalla pääsee myös sinne :)

Jesse - Ihana rakas avopuolisoni

Koirat - Rakastan vain niin paljon omia koiria ja muidenkin koirat ovat aina niin symppiksiä että eiiii en kestä kun nään koiran!

Lidl - No työ, se nyt vain on iso osa elämää tuleehan siellä vietettyä jopa enemmän päivästä aikaa kuin kotona.

Matkustus - Se on kasvattanut mua tosi paljon ihmisenä. Rakastan nähdä maailmaa ja kokea uusia asioita
Nuudeli - Kaikki läheiseni ja etenkin Jesse tietää rakkaus suhteeni nuudelia kohtaan. Mun uusi favorite on Mama kasvisnuudeli ja amerikasta ajattelinkin ostaa kasan Nongshim nuudelikuppeja joita suomesta ei saa. Ihan pakko käydä taas Las vegasissa Le thaissa josta saa ehdottomasti maailman parasta nuudelia!


Omakotitalo - Oma on aina oma, en voisi enään edes kuvitella itseäni asumaan vuokra-asuntoon. Kesällä on niin ihanaa kun saa grillata omalla terassilla ja vilvoitella omassa pienessä uima-altaassa, sekä naulata vaikka seinät täyteen jos vain huvittaa :D 

Printerest - Jos kaipaan inspiraatiota löydän sen joka kerta printerestistä 

Queensland - Australia on vaan niin upea! Jos lennot eivät olisi niin pitkiä(puhumatta hinnastakaan) matka oltaisiin varattu jo. Queensland jää siis unelmiini.

Rakkaus raha ja ruoka - mitä muuta sitä tarvitsee okei sori loppui mielikuvitus kesken...

Suklaa - Tarvitseeko sitä edes perustella, myönnän olevani ehkä riippuvainen siitä :D

Timantit - No ööh ne nyt vaan on upeita

Usa - Tähän samaan voisi lisätä unelmat mutta se tuleekin jo tästä sanasta. Jenkit on ollut aina suuri unelmani ja mä vaan rakastan sitä mestaa niin paljon!
Waldo - Waldo, walduska, liino, kermaperse :''D ja mitä nyt näitä on rakkaalla lapsella on monta lempinimeä. Waldo on corgeistamme vanhin.


Veli - Oltiinkin juuri juhlimassa eilen hänen synttäreitään eli oloja vaan :'D Parhaat ja huonoimmat ideat syntyy aina hänen kanssaan <3 Samin kanssa ollaan oltu pienestä lähtien paita ja peppu ja vaikka hän välillä ärsyttävä pikkuveli onkin nii ILY

Xoxo - Tulee teille sanottua aina Xoxo JennyJanette PUSPUS :')

Ystävät - Sitä on oppinut niin paljon arvostamaan heitä. Kaikki tuki, hauskanpito ja ihan normaali arkikin rullaa niinkuin siivillä ystävien kanssa.

Zoo - Rakastan elämiä sattui nyt olemaan ainoa sana Zorron lisäki joka tuli mieleen.


Återbruk - Eli kierrätys! Tää kirjain tuotti mulle todellista pään vaivaa koska mun ruotsinkielen taito on ruostunut tosi pahasti koulusta valmistuttua. Anyway kierrätys on musta niin tärkeä asia jolla voi vaikuttaa omalta osalta maailmaan. Juuri vein Uffille vaatteita joita en käytä, pullot palautan aina kauppaan ja omasta pihasta löytyy vielä kompostikin (joka tosin on nyt täynnä). 

Äiti - Elämäni tärkein henkilö ja samalla vahvin ihminen jonka tiedän! Äidille voi kertoa mitä vaan ja hän tukee ja ymmärtää eikä koskaan tuomitse.

Öitä - Nukkuminen on kivaa, öitä tulee sanottua päivittäin Jesselle tai ystäville. Nyt alkaa väsyttää joten painumpa hammaspesulle.. ÖITÄ <3

Xoxo JennyJanette

4 kommenttia

 1. Nyt täytyy sanoa että voi ei mitä koiria!! Ihania <3 Oon itsekin katsonut Corgeja, mutta voi ei miten lutuisia ne näissä kuvissa onkaan! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Corgit on kyllä niin ihania ja varsinkin nämä pembroket!! <3 Kiitos Ninni :-)<3

   Poista
 2. Yhdyn Ninniin, nimittäin niiiin ihania koiria! :')<3 Sydän on sulaa.. Ps. Mahtavasti toteutettu postaus<3

  VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥