1 Big bun hairstyle - JennyJanette

Big bun hairstyle

Heippa ihanat! Tajusin aamulla etten oo pitkään aikaan jakanut teille kampausideoita, edellinen olikin jostain marraskuulta SORRY! :( No olihan mun tää erhe tietysti pakko tulla hyvittämään teille sitten tavalla tai toisella, mutta koska tänään oli vapaapäivä eikä muita suunnitelmia kuin ruuanlaittoa ja siivousta niin koitin hiukan soveltaa kampausta päivän tekemiseen sopivaksi. Mä vihaan yli kaiken sillon kun siivoan yms jos hiukset ei oo kiinni on kiva antaa niskan hengittää ja muutenkin siten ettei oo koko tukka tiellä. No onneksi muistin etten oo hävittänyt mun tyylikästä klipsiotsista sillä ensin koitin käännellä ja väännellä omaa hiusta otsatukaksi ittelleni ja se oli kyllä ihan toivotonta.. okei sain sen kyllä otsan eteen mutta ärsytti että se alkoi yhtä kaukaa päälaelta kuin nutturakin :D

Jos joku ei vielä instasta oo huomannut niin oon tosiaan vaalentanut aika rankalla kädellä viimeaikoina omaa tukkaa koska meni hermo että oranssi puski vaan läpi. Ei ole kyl harmainta aavistustakaan että miksi se puskee värin läpi kun ei se omasta tyvestäkään puske aarghh 😂 No mutta anyway, tässä on mun koti-/siivouspäivä kampaus mitäs tykkäätte? :)
Tässä myös ihania kampauksia joilla saa hiukset pois tieltä sopii hyvin vaikka töihin! 😍 Kuvat on otettu Rapunzelin instagram sivuilta joka löytyy @rapunzelofsweden. Heidän instassaan on paljon muitakin kampauksia joista saa hyvää inspiraatiota kannattaa siis käydä tsekkailemassa.

Ajattelin tähän samaan syssyyn jakaa teille myös pitkästä aikaa alekoodin, koska moni tykkää vaalentaa hiusta näin keväällä ja Rapulla onkin kivoja ombre värejä myös. Eli koodilla GOODHAIRDAY saatte -10% alennusta tilauksesta rapunzelofsweden.com💗 Muistakaa myös käydä osallistumassa edellisen postauksen arvontaan, josta voi voittaa upea Salon Edition kihartimen sekä rannekellon.

Xoxo JennyJanette

Ei kommentteja

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥