1 LUUKKU 14: MYSTERYBOX COCOPANDALTA - JennyJanette

LUUKKU 14: MYSTERYBOX COCOPANDALTA

Heissulivei! Voitteko kuvitella että tasan kymmenen päivää jouluaattoon?! Tänään joulukalenterin luukusta paljastuu Cocopandalta saadun mysteryboxin unboxaus eli tosiaan mä en ennalta tiennyt mitä paketti sisältää ja Cocopandan ihanalla tiimillä oli täysin vapaat kädet tuotteiden valinnassa. Ennenkun mennään itse mysteryboxiin tahdon mainita että en ole omistanut aijemmin yhtäkään tämän boxin tuotetta, joka oli myös ihan super kiva juttu sillä nyt pääsin  kerrankin testaamaan kosmetiikkaa "ilman ennakkoluuloja". En myöskään googletellut näistä tuotteista ennen testaamista, niinkuin normaalisti teen ennenkuin tilaan mitään.MakeUp Eraser Pink - MakeUp Eraser liinaa käytetään nimensä mukaisesti meikin pyyhkimiseen. Liina on todella miellyttävän pehmeää materiaalia ja se poistaa meikin ilman pesuainetta. Liinaa kostutetaan lämpimällä vedellä ja pyyhitään meikki pois. MakeUp Eraserin voi pestä koneessa ja käyttää yhä uudelleen ja uudelleen. Testasin liinaa pohjameikin ja matta huulipunan poistamiseen ja molemmat lähti vaivatta. Koitin myös putsata Milanin metallic huulilakkaa liinalla mutta vaikka aikamoinen taikaliina onkin niin enään näin tujua meikkiä se ei poistanut. Sanoisin kuitenkin että hittituote sillä kaikki jotka nämä kyseiset huulilakat tietävät, niin niiden poisto onnistuu ainoastaan öljypitoisella meikinpoistoaineella. Arvosana 9/10


Revolution Beyond Radiance - Paletti sisältää kolme pigmenttistä korostusväriä. Kaksi ensimmäistä sävyä sopivat loistavasti vaalean ihon kanssa ja paletin viimeinen sävy tuo päivetyksen näköä kasvoille, joten se tulee varmasti käyttöön kesällä. Paletissa on koko kannen kokoinen peili, eli tämä on ihan loistava tuote matkalle mukaan. Suosittelen lämpimästi, hinta-laatu suhteen ansiosta annan arvosanaksi 10/10.


DAYTOX Peel off mask - Voitteko kuvitella että mä juuri sanoin ystävälleni että harmi kun en ole löytänyt peel off maskeja purkissa ja voiko heti osua tälläinen tuuri kohdalle! Naamiota levitetään kasvojen T-alueelle ja annetaan vaikuttaa 25-30minuuttia. Itse en vielä ensimmäisellä kerralla huomannut näkyviä tuloksia toisin kuin aijemmin käyttämässäni mutanaamiossa näkyi heti irronneita mustapäitä. Kasvot kuitenkin tuntuivat tosi sileiltä käytön jälkeen ja uskon että näkyvät tulokset tulevat säännöllisellä käytöllä eli ensivaikutelmasta annan arvosanaksi 8/10. Tämä oli kuitenkin helpompi levittää kuin mutanaamio ja tuubipullosta lisä plussa kun saa annosteltua tarvitsemansa määrän itse.


 Baby doll
 Embellishment
Beauty Mark

NYX Lip Lingerie Set 02 - Mulle tuli fiilis että Cocopanda oli tsekannut mun joululahja toivelistan tai sitten he ovat ennustajia, koska tosiaan mulla oli NYX lip vault setti joululahja toivelistalla ja olin kun pikkulapsi karkkikaupassa kun näin tämän tuotteen paketissa :D Nämä nestemäiset huulipunat pysyvät huulilla ihan uskomattoman kauan ja kestävät syömiset sekä juomiset. Sanoisin että vähintään yhden tälläisen huulipunan jokainen nainen tarvitsee! Tämän setin sävyt oli mielestäni tosi osuvasti joka tarkoitukseen sopivat. Setti sisältää sävyt Embellishment, Beauty Mark, Baby Doll Sanoisin että pienestä huulien kuivumisesta johtuen arvosana 9/10 mutta muuten kympin tuote.
NYX City set Stockholm - Tämä paletti sisältää nestemäisen huulipunan, korostusvärin, poskipunan sekä neljä punertavan sävyistä luomiväriä. Paletin sävyt sopivat loistavasti toistensa kanssa yhteen ja näiden avulla saa loihdittua upean meikin. NYX City set paletit ovat saaneet inspiraationsa jännittävimmistä suurkaupungeista. Jos paletti sisältäisi poskipuna- ja luomivärisiveltimen tämän saisi napattua pelkästään mukaan siitä johtuen 8/10, mutta meikkipöydälle oikein huipputuote. Otan aivan varmasti tämän Pariisin reissulle mukaan.


Wunder 2 brow gel - Wunderbrow sisältää kuituja jotka kiinnittyvät kulmakarvoihin ja lähtee vasta kun sen itse pesee pois. Tämä kulmageeli oli kyllä uusi tuote joka tulee päivittäin käyttöön, sillä mun meikkipöydältä on täysin puuttunut kulmageeli. Pidin tätä jo parina päivänä töissä ja kotiin mennessä kulmat olivat yhä huolitellun näköiset. Pieni miinut erillisestä aplikaattorista, muuten loistava tuote arvosanaksi annan siis tälle 9/10.

Pakko sanoa että Cocopandaa ei kyllä turhaan äänestetty vuoden verkkokaupaksi ja myönnän että itsekkin syyllistyn todella usein kuolaamaan heidän laajaa ja edullista valikoimaa. Iso kiitos vielä Cocopandalle mahtavista tuotteista ❤ 

Mikä näistä kuulosti sun mielestä kivoimmalta?

XOXO JennyJanette

Ei kommentteja

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥