1 LUUKKU 12: JOKA SÄÄN KENGÄT - JennyJanette

LUUKKU 12: JOKA SÄÄN KENGÄT

Näillä säillä kun loska vaihtuu jääksi päivästä toiseen niin haasteeksi koituu kenkien valinta. Samalla kun haluaisi ettei sukat kastu, eikä jäillä liukastu ja vielä koittaa näyttää vähän tyylikkäältäkin. No mä löysin näihin kolmeen ongelmaan ratkaisun, Haltin Point II varsikengät. Voisin sanoa näitä joka sään kengiksi, sillä Haltin kengät ovat suunniteltu pohjoismaiden vaihteleviin sääolosuhteisiin sopiviksi. Halti Point II kengissä on TR-kumipohja joka pitää hyvin myös pakkasella eikä kovetu kuin normaalien kengien kumipohjat. Sisällä on hengittävä ja kosteutta hylkivä cambree karvavuori, mutta lisäksi viileämmillä säillä lämmittävä pohjallinen tai villasukat varmasti ovat hyvä lisä. Näillä jaksaa varmasti kävellä pitempiäkin matkoja ilman että jalat väsyy. Pohja on myös muotoiltu niin että pitoa pitäisi olla myös jäisillekkin poluille.

No kylläpä oli taas sellainen mainospuhe, kenelle muulle tuli mieleen se ärsyttävä mainos jossa rallatetaan "kotimaisilla kengillä"?😁ARGH JENNY ONKO AINA PAKKO VETÄÄ ÖVERIKSI?! Tämä postaus ei ole tosiaan yhteistyö vaan olen maksanut kengät kokonaan omalla rahalla, haluan vain vinkata teille tästä loistavasta löydöstä. Huomasin Budget sport mainoslehdessä tarjouksen Halti Point II kengissä 39,90€ (norm.59,90) ja olin pitkään suunnitellut ostavani joka sään kengät, jotka samalla näyttäisivät tyylikkäiltä joten mikä tämän parempi tilaisuus. 

Oletko sä löytänyt jo hyvät talvikengät?

XOXO JennyJanette

1 kommentti

  1. voi miten nätit kengät <3 itsellä on vielä ne täydelliset talvikengät löytämättä :D Just jotkut ton tyyliset kelpais mullekki :)

    VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥