1 DIY: ~Lampunvarjostin~ - JennyJanette

DIY: ~Lampunvarjostin~

Heipsaan! Mulla on ollut joskus aikasemminkin muutama DIY ohjetta ja niistä on tykätty, niin ajattelin taas toteuttaa tälläisen. Eilen kun olin menossa ripsihuoltoon huomasin olevani etuajassa, joten päätin piipahtaa vieressä olevalle kirppikselle, eipä sieltä sitten tarttunut mitään mukaani olen ehkä vähän nirso ihailin kuitenkin erästä mintunvihreää marmorista lampunjalkaa ja kumosin ihailuni "eihän tässä ole edes varjostinta, enkä tiedä toimiiko tämä". Sen jälkeen sitten vietinkin unettoman yön unelmoidessa siitä lampunjalasta jonka jätin ostamatta. Aamulla ei vaadittu kahta sanaa vaan riensin heti hakemaan sen. Ongelma kuitenkin oli edelleen se lampuvarjostin.. kiersin läpi tokmannin, jyskin, honkkarin, cittarin, askon sekä sotkan, eikä yhtäkään varjostinta löytynyt. Prismassa niitä oli lähemmäs 20€, ei kiitos. Sain sitten vielä paremman idean ja päätin tuunata varjostimen itse. 

Tarvitset:
~Lampunjalan
~Lampunvarjostimen, vaikkapa kirpparilta vähän kellastuneen
~Tapettia/kangasta/sanomalehteä tai millä ikinä tahdotkaan varjostimesi päällystää
~Liimaa & Sakset
~Koristeita (vaikkapa kuivattuja kukkia, helmiä tai nappeja yms käytä mielikuvitustasi)
Itse käytin tapetin jäämän tähän. Leikkasin tapetin varjostimen muotoon niin että jätin hiukan ylimäärästä jotta sain taitettua leikatut päät sisäänpäin. Liimasin ihan normaalilla askartelu liimalla tapetin kiinni varjostimeen jonka jälkeen lisäsin kultaista nauhaa varjostimen ala reunaan. Lopuksi liimailin hajonneesta korusta kultaisia kukkasia sinne tänne.

Kuten aikasemmin jo kerroinkin niin asunnosta alkaa löytymään juurikin mintunvihreitä sisustuselementtejä, olen alkanut näitä nyt pikku hiljaa haalimaan eikä tunnu vielä yhtään pahalta sävyltä, päinvastoin! Turkoosista mulle tuli parin tuikkukipan jälkeen kuvotus :D


Kultanen nauha maksoi 1€/m, lampunjalka 2,50€, varjostin 2€ eli tälle koko tsysteemille tuli hintaa vain 5,50€, erikoisemmat pöytälamput maksavat helposti monta kymppiä ja tälläistä ei tule varmasti toista vastaan, suosittelen ehdottomasti tuunaamaan!


Tässä vielä muutama hauska idea ja eikun ideoimaan! :)

Pahoittelen kuvien laatua testailin uusia asetuksia jotka näemmä ovat vielä vähän hakusessa ja että postauksen valmistuminen kesti näin kauan, viisaasti odottelin iltaa, jotta saan saman kuvan napattua myö hämärässä :'D


2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Oii kiitos :3 tuli kyllä kivaa piristystä siihen yksinkertaiseen valkoiseen varjostimeen :)

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥