1 MAKEOVER: REDHEAD - JennyJanette

MAKEOVER: REDHEAD

Buenos dias!

Tosiaan lupasin tulla teille näyttämään jotakin ja ne jotka eivät mua instassa seuraa niin tuskimpa tietävät vielä nimittäin musta tuli muutama päivä sitten punapää! Kyllä luit oikein.. voi herkempiä tässä vaiheessa oksettaa koska mullekkin tulee vähän näistä itselle sellainen olo että "nyt se muuttaa koko elämänsä päälaelleen" mutta ei, näin ei ole vaan ihan samaa rataa jatketaan. Edelleen olen se sama tyttö joka juuri koskaan ei suutu. Tämä nyt oli vain joku extempore idea, katsotaan kauan kestää.
Lupasin vielä laittaa kuvat uusista ripsistä, nämä ovat nyt D kaarella ja 12mm pituudella. :) Valitettavast ripsientekijäni muuttaa noormarkkuun ja kiireisenä ihmisenä sinne en ehdi. Näistä on kyllä vaikea luopua kun helpottaa aamuja niin paljon! Olisiko teillä suositella OIKEASTI hyviä ripsien tekijöitä Porista tai Ulvilasta? 

Mitäs tykkäätte hiuksista ja ripsistä? 


11 kommenttia

 1. Ihanat hiukset ja nämäkin sopii sulle tosi hienosti

  VastaaPoista
 2. Miksi oi miksi jenny :D ei pahalla ne sun kupari hiukset sopi sulle niin hyvin et siihen verraten tämä väri ei imartele sua ollenkaan :/ Äkkiä takas kupariks ;) kupari sopi sun muuhun tyyliisi myös paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä haluaisin aina tietää kuka kommentoi, ni mielipide jäis painavammin mun mieleeni! :D oon kyllä samaa mieltä siitä tyyliin sopivuudesta koska mä en ole mitenkään erityisen "rock" ja nää hiukset vähäb välittää sitä, lisäks nää on tooosi vaikee hoitoset :D mutta mä mietin asiaa! :)

   Poista
 3. Sopii tää väri sulle tosi hyvin !

  Itse kerran eksyin vahingossa värjäämään punaseks ja sen jälkeen en oo ikinä värjännyt uusiks punasella XD Oli niin hirveän värinen sävy eikä sopinut mulle ollenkaan. Tummanruskea on se mun väri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! Oon vähän epäileväinen, kuten ano sanoi tää ei välttämättä sovi mun tyyliini parhaimmalla mahdollisella tavalla :D Täytyy harkita vielä jäänkö tähän vai palaanko takaisin ruskeaan :)

   Poista
 4. Kenellä nyt kävit laittamassa ripset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdellä Leenalla Porista :) Todella mukava tyyppi ja parhammat ripset mitä ikinä olen ottanut, hän on niin huolellinen ! :)

   Poista
 5. Ihanan pirtsakka tuo sun tukka! :)
  Jos ripsientekijää oot vailla, niin mulla on arki-iltoina mahdollisuus tehdä Porissa niitä ihan kotioloissa..
  Volyymit ja klassiset( J, C, D-kaarevuudet) onnistuu :) Jos kiinnostaa ni ota yhteyttä! Tosta linkistä löytyy parit ripset!

  http://lifeofsussu.blogspot.fi/2015/09/hiuksia-ripsia-kynsia.html

  VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥