1 Inspiration outfit: Carrie Bradshaw - JennyJanette

Inspiration outfit: Carrie Bradshaw

Evening my love! Tällä kertaa olisi vuorossa sunnuntai kuulumisia. Aamun vietin rauhassa kahvi kupposen kera kotona ja päivällä sitten kahvi puolestaan nautittiin ystävien kanssa Coffee housessa. 

Iidan kanssa valitsimme mokkamarjanne kahvin joka maistui ihan taivaalliselta, suosittelen ehdottomasti maistamaan jos tahtoo herkutella kahvilassa. Jonna otti ihan perus kaakaon :) Kahvejen jälkeen lähdimme kävelemään ja etsimään kivoja kuvaus paikkoja porista ja löysimmekin muutaman. Varmaankin muiden silmissä näytin ihan turistilta kun räpsein innossani kuvia joka paikasta :D

Yksi parhaista inspiraation lähteistä asuun löytyy Sinkkuelämää sarjasta. Mua on jotenkin alkanut kiehtomaan vaatteissa se ettei ota pukeutumista liian vakavasti ja tähän varmasti paras esikuva on Carrie Bradshaw! Ennen mun oli vaikea pukeutua kolmeen eri väriin, mutta nykyään taas en voisi kuvitellakkaan pukeutuvani kahteen. Värit tuovat kolmiulotteisuutta ja kiinnostavuutta asuihin.


Kuvan ihanat matala vartiset nilkkurit löysin ruokaostoksilla ollessani Prismassa, voitteko kuvitella... Hintaa kengille tuli vaivaiset 20€ ja ne ovat super mukavat poiketen normaalista, kun korot ovat ehkä juuri ja juuri 5cm? Beigekin on mulle uusi tuttavuus sillä en ole ikinä omistanut yksiäkään tämän sävyisiä kenkiä.


 Olen ehdottomasti nykyään sitä mieltä että hameen voi pukea melkein koska tahansa yleen, jos ei joudu olemaan paljon ulkona. Itse melkein hikoilin tämän asun kanssa vaikka oli vajaa 10 astetta lämmintä.

Mitäs piditte asusta? :)

Palataan taas pian! ♥

7 kommenttia

 1. Kaunis hame! Olisin itse pukenut mustat pitkävartiset saapikkaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ano :) mustat saappaat oli viime asussa, ei aina jaksa laittaa samoja, mutta nekin tietysti olisivat sopineet :D

   Poista
  2. Aivan ja onhan se hyvä ettei kaikki näytä samalta :D

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥