1 Rapunzel of Sweden - JennyJanette

Rapunzel of Sweden

Heippa ihanaiset!

Tulin jakamaan teille aivan huikean uutisen, nimittäin sain Rapunzelilta yhteistyö merkeissä clip-on pidennykset. Ennen kuin alan kertomaan sen enempää tahdon kiittää Rapunzelia tästä mahtavasta tilaisuudesta, sekä kampaajanani toiminutta Iidaa♥


Mulla on ollut viimeaikoina jatkuva hiuskriisi ohuiden hiuksien takia. Lähes mikään väri ei ole pysynyt kauniin tasaisena kahta viikkoa kauemmin, samoin kävi niille muutama viikko sitten postatuille hiuksille. Seuraava ennen/jälkeen kuva saa teidät oikeasti tajuamaan mistä puhun: 

Enne kuva on tosiaan ne samat punaiset hiukset kun värjäsin muutama viikko sitten.. eipä näy pahemmin punaista, lisäksi tästä huomaa kuinka epätasaiset hiukseni olivat. Toisessa kuvassa puolestaan pidennysten sävyyn sopivat omat hiukset, tasoitetut latvat sekä itse pidennykset. tyvi värjättiin hiukan tummemmaksi. Kun vertailette näitä kahta voitte kuvitella kuinka selkä suorana kampaamo käynnin jälkeen kävelin tuolla kaduilla :'D Mielestäni tälläinen intensiivisempi sävy sopii hyvin syksyyn ja kesällä puolestaan sitten enemmän luonnollisempia sävyjä.

Nämä omani ovat Rapunzelin orginal klipsipidennykset, Ne ovat 50cm pitkät, aitoa hiusta ja sävyä mahongin ruskea #33. Setti sisälsi 7 osiota, se riitti hyvin koko pidennykseen. Clip-onit löytyvät TÄÄLTÄ. Pidennykset vaikuttavat laadukkaan oloisilta, en löydä niistä mitään moitittavaa. Rapunzel lähetti minulle myös silkkitippoja, jotka suojaavat hiusta ja auttavat pitämään ne hyväkuntoisina. Klipsipidennykset valitsin, koska halusin mahdollisuuden tuulettaa päänahkaa välillä kunnolla. Toimitus oli nopeaa kun miettii että paketti tuli kuitenkin Ruotsista ja se postitettiin viime viikon keskivaiheilla ja saapui jo tämän viikon alussa, eli ihan muutamassa päivässä kun keskellä oli viikonloppu.


Oikeanlainen hiusmalli saa aivan varmasti itseluottamuken nousemaan! Tahdon myös mainita ettei minua ole pyydetty kehumaan pidennyksiä, vaan olen aidosti ja oikeasti tyytyväinen niihin ja ainoa asia mitä saa harmitella on etten ole hankkinut niitä aikaisemmin :D ♥

Miten on kiinnostaisiko teille jatkossa postauksia esimerkiksi pidennysten kanssa tehdyistä kampauksista?

Thank you very much Rapunzel of Sweden!


19 kommenttia

 1. looking goooood! :)

  <3: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmin! :) Oon tosi tyytyväinen näihin itsekkin, ihanan tuuheat ja pitkät <3

   Poista
 2. Toi sävy sopii sulle kyllä täydellisesti :) Itsellä on pieni tukkakriisi meneillään ja havittelen tähänkin reuhkaan samanlaista väriä jossain vaiheessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmuisesti Sofia! <3 Tämä on kyllä kivan sävyinen, lämmittää kivasti vaaleita kasvoja :)

   Poista
 3. Kauniita kuvia jälleen sinusta jenny <3

  VastaaPoista
 4. Nämä on paljon terveemmän näköiset ja kivan väriset! :) Itsekkin tahtoisin pidennykset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Super kiva kuulla että tykkäät, nämä on kyllä kivat <3 Tilaa ihmeessä ei ole edes pahan hintaiset nämä orginal pidennykset ja ainakin itselle riitti yksi pakkaus :-)

   Poista
 5. Oi vitsit, mikä väri, ihan täydellinen ♥ Sopii vielä sulle tosi hyvin ja hiuksetkin näyttävät tosi hyviltä!

  VastaaPoista
 6. Vau tuo sun bannerisi, ihan mahtava! Ja sun tukkasi on niin upea, ihana väri ja mikä pituus nyt ♥ Hieman on ikävä omia hiustenpidennyksiä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata ♥ nämä on kyllä kivat nyt,tykkään itsekkin tästä väristä ja pituudesta, kieltämättä pitkästä aikaa oikeasti tyytyväinen hiuksiini :D

   Poista
 7. Ei pahalla mutta joko itsekin huomat eron kampaajan työn ja omien värikokeilujen välillä (siis muun myös sen hinnan)? :D hyvästä kannattaa maksaa, tämä väri ainakin on menny nappii ja sopii sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietysti mä olen aina sen tiennyt, kuten olen sanonut se blondaaminen oli kyllä pahin virhe ikinä! :D Tein kyllä kerran postauksen pilalle menneestä värjäyksestä kampaajalla, mutta muuten on kyllä aina onnistunut kampaajan värjäys :) Ajattelinkin nyt alkaa käymään ihan vakituisesti Iidalla "hoideltavana" :D

   Poista
 8. Oli hyvä että valitsit klipsit, muut pilaa hiusta vaikka kuka muu mitä sanoisi. Päänahka saa hengittää ja hiukset saa hyvin harjattua eikä tule takkuja. Väri on aivan loistava, sopii sulle tosi hyvin. Sulle varmasti sopisi lyhyempikin tukka, long Bob mallinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 oon monesti miettinyt jos leikkaisin sellaisen mallin, uskallus ei ole loppuen lopuksi riittänyt sinne asti :D Täytyy harkita jos joskus vielä :)

   Poista
  2. Leikkauta ihmeessä! Saahan siihenkin pidennykset :)

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥