1 Unelmista totta - JennyJanette

Unelmista totta

Jipiii! On ihan pakko tulla hehkuttamaan teille elikkäs lennot on nyt varattu! 5.5.2016 tähän aikaan (LA aikaan) mä olen Los Angelesissä luultavasti matkalla kohti ensimmäistä hotelliamme, joka sijaitsee Hollywoodissa, jos suunnitelmat vain pitävät! Mä en voi vieläkään uskoa että yksi mun suurimmista unelmista käy toteen. 
Road trip kuulostaa tällä hetkellä tältä Los Angeles - Arizona Gran Canyon - Las Vegas - Yosemite kansallispuisto - San Francisco - Los Angeles ja aikaa on tasan kaksi viikkoa. Eli se New york nyt jää ensikertaan. Loput hotellit Hollywoodin jälkeen varataan sitten vähän ennen matkaa tai sitten paikan päällä katsotaan mikä parhaalta tuntuu. Jesse ehdotti että hoidettaisiin majoitus Air bnb kautta, eli nukuttaisiin yksityisissä majoituspaikoissa, mutta ensikertalaisena tämä kuitenkin puistatti mua.. hotelleilla siis luultavasti mennään. Jokaiselta hotellilta vaadin sen että on oma huone ja kylppäri ja että arvostelut on siinä keskivaiheen paremman puolella. Kuitenkaan emme mihinkään korkea tasoisiin hotelleihin aijo majottautua kun olemme vain yöpymässä ja aina aamun koittaessa lähdemme matkaan, mutta kukapa tahtoisi vieraakseen torakoita tai petiluteita,hyi!
Auton vuokraamme meitä vastaan Losin lentokentälle, jonka sitten palautamme lähtiessämme samaan paikkaan HUOM NÄMÄ ON VAIN SUUNNITELMIA.

Kuvat we heart it
Mä en osaa sanoin kuvailla kuinka innoissani oon, mutta keltä tahansa kaverilta kun kysyisi niin oon hehkuttanut tän asian jo ihan puhki. Pahiten tästä joutuu kärsimään matkakumppanini Jesse :'D

Pari kysymystä mulla olisi vielä joita en löytänyt mistään, eli jos tiedät vastauksen olen enemmän kuin kiitollinen siitä!

Maksaako yksin vaeltaminen Yosemiten kansallispuistossa ja Grand Canyonilla? Jos menee siis ihan ilman opastusta ja kävellen (onko edes sallitua).

Mitä maksaa liput paikan päältä ostettuna universal studioon ja onko näkemisen/hintansa arvoinen? Emme ole varmoja menemmenkö käymään, joten emme osta etukäteen.

Missä muualla tällä akselilla jolla matkustamme kannatta käydä?

Aika on nyt tiukasti hollilla eikä postauksia tule tämän enempää kuin kerran viikossa ja nekin sellaisia johon ei mene koko päivää. Teen kuusipäiväistä työviikkoa ja kaikki melkein iltavuoroja. Toivon nyt pientä ymmärrystä lukijoilta.8 kommenttia

 1. Vau aika huikeat matkasuunnitelmat! Voisit vinkata tänne toisellekin opiskelijalle miten saisin kanssa tuollaisen matkakassan käärittyä kasaan :D LA shoppauspostausta odotellessa, vau hienoa tulee varmasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihan sairaan mahtavaa! Mulla ei oikeastaan oo mitään erikoisia vinkkejä sillä itse teen 5 päivää viikosta töitä ja lisäksi ilmoitin töissä että voin ottaa vieläkin enemmän eli sellaista 6 päiväistä työviikkoa nyt välillä tehdään, eli työtä työn perään :D Opiskelijalta tämä säästäminen ei onnistu välttämättä niin helposti kun sitä rahaa ei tule säännöllisesti, ja kallishan tämä matka on.. Mutta on myös sen arvoistakin! :) Kivaa että odotat postauksia, sillä niitä taitaa tulla parikin kun niin monta kohdetta :) ♥

   Poista
 2. Oi vitsit vähänkö mahtavaa! Oikeen mukavaa reissua :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, oon ihan täpinöissäni! Ei millään jaksaisi venata :D Kiitos Jenna! ♥

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin on ! :) Aika vaan tuntuu menevän entistä hitaammin kun lasken päiviä jo nyt. Jos jotain positiivista koittaa tästä mun intoilusta hakea niin on sentään ostettu kaikki vaelluskengät sun muut tarvittavat, ei jää kaikki sitten juuri ennen matkaa :'D

   Poista
 4. Hei, oletteko ottaneet huomioon, että jenkeissä täytyy olla 25-vuotias vuokratakaseen auton?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme kyllä, mieheni on 25v ja hän vuokraa auton :)

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥