1 NY ostokset - JennyJanette

NY ostokset

Huomenta kauniit naiset! Blogin alkuaikoina pyysitte aina nähdä mitä oon ostellut niin ajattelinkin pitkästä aikaa toteuttaa teille ostospostauksen, tälläistä ei ole tainnutkaan tulla vuoteen lukuunottamatta inspiroidu ikeasta-postausta. On kyllä mukava aina kuulla kun toivotte erillaisia postauksia, kun itsellä pyörii varmaankin viisi postausta luonnoksissa joita en ole julkaissut syystä että "mahtaakohan tämä sittenkään kiinnostaa" :D Voisitte vaikka tämän postauksen loppuun kertoa millaisia postaus toiveita teillä olisi kevääseen 💗

Forever 21 laukku - ÄÄÄ EN KESTÄ KESTÄÄKÖ MUUT?! Tosiaan tuo puuterinvaalea laukku löytyi Forever 21 24$ ja ostin sen koska rakastuin sen sävyyn ja yksinkertaisuuteen. Rainbow shopissa kun kävin halusin ostaa siihen vielä lisäksi fluffy avaimenperän(2$) jotta saan vaihdella laukun ulkonäköä kun huvittaa. Samalla reissulla ostin myös normaalit siniset farkut 7$, oikeasti miten farkut voivat maksaa niin vähän?? Ja ne muuten istuikin tosi hyvin päälle ja olleet jo muutaman kerran käytössä eivätkä vielä toistaiseksi kuluneet.

 Rainbow Shop - Tosiaan siinähän kävi niin kun käytiin Ted Baker liikkeessä olin niin epätoivoinen etten saanut mitään koska hinnat olivat nostettu lähes kaksinkertaisiksi ja huijattu että ne olisivat tarjouksessa.. joten pysähdyin sitten matkanvarrella joka toiseen kauppaan kunnes tuli tämä Rainbow Shop vastaan siinä hetken hieroin silmiäni ja mietein olenko saapunut taivaaseen Printerestistä tutut inspiraatio asukokonaisuudet kaikki sullottu yhteen kauppaaan ja vieläpä yli edullisesti! No siitä Ted Bakerista en tosiaan etsinyt mitään saman tyylistä, mutta löysin kuin löysinkin ihan samallaisen mekon 14$. Siinä oli kyllä hiukan mutkia matkassa koska näin sen tosiaan mallinuken päällä ja myyjältä pyysin apua etsintään ja tultiin sitten koko kaupan koluamisen jälkeen siihen tulokseen että mallinuken päällä on ainoa kappale jäljellä. Hiukan lannistuneena seurasin myyjää mallinuken luo koska ne nukethan on tosiaan 34 kokoa eikä mekossa näkynyt minkäänlaisia kiinnikkeitä jotka pienentäisivät mekkon nukelle sopivaksi. Myyjä siinä sitten hiukan mittaili sitä mun ylle ja sanoi että mulla on kyllä tosi kapea vyötärö että sovita sitä silti ja se meni kuin menikin mulle, jeee! 
Jos joku on sitä mieltä että pemblumit eivät enään ole muodissa niin kyllä erehdyt okei jossain tapauksissa topit alkavat olemaan aika kulunut juttu MUTTA nahkatakissa näyttää todella hotilta jos mulle tulee sellainen fiilis että vaauu näyttääpä tää hyvältä mun päällä niin todellakin ostan harvemmin sellaista fiilistä tulee ps. mun eka ruskea nahkatakki eva ja siitä pulitin huimat 15$! :D
Guess laukku & Vince Camuto mekko - Kaikki olivat hehkuttaneet Century 21 antimia ja kävimmekin sitten läheisemmässä pistäytymässä ja mukaan tarttui kaksi kaunista laukkua joista toinen tämä musta guess hintaa laukulla oli 50$ eli noin puolet normaalista hinnasta. Lisäksi löysin vielä samaisesta kaupasta tuon ihanan Vince Camuton keväisen sävyisen mekon 25$ ja normaali hinta olisi pyörinyt satasen nurkissa. Kokolappu oli itselle täyttä heurekaa joten suuntasin sovituskoppiin ja se olikin rakkautta ensisilmäyksellä sekä juuri sopivan kokoinen! Kokolappu tosiaan näytti made in vietnam mutta koko oli ilmeisesti silti amerikan normaali kymppi koko. Hämäännyin vaan siitä että kokolappu oli erikseen ja samassa lapussa luki valmistusmaa kun täällähän se lukee pesulapussa :D

Violet Ray laukku & Guess bleiseri - Tuon Violet Rayn laukun ostin tosiaan samalla kuin Guessin laukunkin sillä suomeen kun sen tuon voin taata ettei yksikään kävele vastaan samallaisen laukun kanssa. Tykkäsin noista kauniista kultaisista vetoketju koristeista ja tuon fluffy avaimenperän saa pois kun kyllästyy. Hintaa laukulla oli 88$ ja se oli 50% alennuksessa :)
Guess bleiseri puolestaan löytyi toiselta Century 21 joka sijaitsi lähellä vapaudenpatsasta. Se oli oikea taivas sillä niitä -50-80% alerekkejä oli monta kerrosta täynnä ja kun tuon bleiserin näin oli oikeastaan ihan sama minkä hintainen se on kun olin jo päättänyt että ostan sen ja hyvällä tuurilla siitäkin ropisi useita kymmeniä pois ja hintaa jäi vain 25$.

Dirty Ballerina mekko - Onko kukaan kiinnittänyt huomiota kuinka paljon ajattelen jo kesää? :D No anyway ostin tän ihanan Dirty Ballerina sifonki mekon Century 21 Kalifornian reissua varten koska Rakastuin tuohon sävymaailmaan ja mekon ilmavuuteen lisäksi kun Kaliforniassa saattaa olla myös paikoittain hiukan viileää tykästyin noihin pitkiin hihoihin joissa kauniit helmen vaaleat napit. Mekon ovh. oli 98$ mutta sain sen vaivaisella 14$ alehaukka mikä alehaukka, minkä mä itselleni voin.. Tässä oli kuitenkin sellainen "hauska" juttu että ekana kun kotiin päästiin olin jo ihan innoissani sovittamassa sitä ylleni ja tuskailin kun en osaa pukea sitä no siinä sitten kymmenen minuttia käänneltyäni tajusin ettei se ole musta johtuvaa vaan sen mekon hiha oli oikeasti ommeltu umpeen :'D Oh God että ärsytti! No mä sain tästä sitten itselleni pienen purku projektin toivottavasti mulla on aikaa tehdä se ennen uutta reissua.
Mustard Seed paita - Tämä huonosti kuvissa näkyvä ihanuun vei persoonallisuudellaan mut mennessään eli tosiaan kyseessä pitsinen leveähihainen olkapäät paljastava paita. Koitin myös ottaa kuvia ainoastaan paidasta mutta ei kuviin saanut millään oikeutta tälle ihanuudelle. Tulette kuitenkin varmasti näkemään sen jossain asukokonaisuudessa viimeistään kesällä :) Mustard Seed on tosiaan vaatemerkki losista joka valmistaa persoonallisia trendikkäitä vaatteita ja hinnaltaan nämä paidat pyörivät 60-100€ ja omani sain kympillä oli siis todellinen löytö!

 Victoria's secret ja alusvaatteet - Mulla kävi hyvä tuuri kun menin VS kauppaan nycissä heillä oli juuri menossa tarjous 5 paria alushousuja kympillä ja rintaliivit 15$ ja nehän maksavat halvimmillaan normaalisti sen 30$. Mulla tosin kävi siinä pieni moka kun katsoin vaan että joo tässä laarissa on siis oikeat koot ja kun saavuimme hotellille huomasin että ainoastaan yhdet olivat oikeaa kokoa :D Onneksi heillä on alusvaatteisiin palautusoikeus, sillä enhän minä testannut niitä vaan lähdimme seuraavana päivänä palauttamaan vääriä kokoja. 
Löysin myös tuolta Rainbow shopista kuvan kauniit alusvaatteet ja siellä olisi ollut ihan super edullisesti muitakin upeita alusvaatteista, mutta tieto täydestä matkalaukusta sai onneksi mut hillitsemään itseni :D
Gosh meikit - Satuin pistäytymään New Yorkin Walgreenissä juuri sopivalla hetkellä siellä oli Gosh meikkien poistomyynti käynnissä. Sain haalittua ostoskoriini useita meikkejä alle kympillä tai jopa alle vitosella. Tuosta vaaleanpunaisesta huulikiillosta kassalla tulikin väärä hinta ja huomasin sen kun oltiin lähdössä, onneksi myyjä oli todella ammattitaitoinen ja korjasi virheen sekä pahoitteli kovasti. Tykkään kun amerikassa osataan tehdä asiat kunnolla eikä mitään häpeillä vaan tosiaan pahoittelu, kehuminen, tervehtiminen, kiitos yms tehdään niin että toista oikeasti kunnioitetaan :)

Näiden ostosten lisäksi tuli ostettua tietysti myös kauhea kasa herkkuja muun muassa suussa sulavaa Hershey suklaata ja ystävänpäivä lahjoiksi ihania konvehteja. Joka tapauksessa Nycin ostoslöydöt ja muoti ovat aivan omaa luokkaansa!

Mitäs tykkäsitte Nycin ostoksista? Oletko sä tehnyt huippuja kevätmyynti löytöjä? :)

Xoxo JennyJanette

10 kommenttia

  1. Aivan ihania löytöjä ja nuo mekot on kyllä ihan sun näköisiä! ♥

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihania ostoksia 💗

    http://millatt.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Kaikki jutut ovat aivan upeita, kelpais mullekin *_*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi oli kyllä hyvä tuuri kun tuli näin paljon ihania löytöjä vastaan <3 Olis ollu vielä paljon kaikkia upeita mekkoja mut matkalaukku ei olis antanut periks enempää :D

      Poista
  4. Vitsi mitä kaikkea ihanaa olet löytäny ja ostanut :) En malta odottaa kun viikon päästä mun shoppailulakko loppuu kun lähdetään Kanarialle, pääsen shoppaamaan 8) Tosin eihän siellä niin hyvät ostosmahdollisuudet ole kuin Nycissä, se oli kyllä taivas ja paratiisi;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vähän kiva pystyisimpä mäkin tuollaisiin lakkoihin :'D Minne päin menette? :) matkustelu ja shoppailu on kyllä niin ihanaa <3

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥