1 JOULUINEN ROCKY ROAD - JennyJanette

JOULUINEN ROCKY ROAD

Loistavaa joulukuun 20 päivää kaikille!  Voitteko kuvitella että enään neljä yötä aattoon, itse olen ainakin saanut hikoilla kuin pieni sika näiden joulukiireiden kanssa. I know edellinen joulukalenterin luukku julkaistu melkein viikko sitten ja olen siitä tosi pahoillani 😔❤ Valitettavasti työt vie mun elämästä joku 80% ja noita aijempiakin luukkuja oon saanut kuvailla työpaikan pihassa ja viimeisellä postauksia samalla kun vaihdan Lidlin logolla varustettua työpaitaa päälle. Yksi vapaapäivä siellä täällä on tietysti aina varattu arkisiin asioihin kuten siivoukseen ja näin joulun alla lahjojen shoppailuun, pikkujouluihin sekä paketointiin, että huhhuh! Mulle on tullut myös yksityisviestejä että mitä miksei luukkuja enää tule mutta mä todella toivon että ymmärrätte, vielä kun ennen joulukalenteria sanoin etten lupaa täyttä 24 luukkua koska tuosta 24 päivästä on ollut lähes 20 työpäiviä. Oikeasti mulla on läppärillä tiedosto jossa on joka päivälle suunniteltuna postausidea, mutta jos aika ei riitä niin sille ei vaan valitettavasti voi mitään, vaikka kuinka paljon tahtoisin. Anyway näillä mennään ja tulin nyt kaikesta huolimatta jakamaan teille ennen työvuoron alkua uuden luukun 😍

Tosiaan oon tässä katsonut kun blogit ja uutis-sivut jakavat toistaan upeampia lahjaideoita, mutta mieleeni pongahti ajatus "missä kaikki itse tehtyt lahjaideat?". Itse arvostan todella paljon sitä että joku toteuttaa itseään ja tuo oman kädenjälkensä lahjaan. No tästä inspiroituneena ajattelin että täältä voisi vielä löytyä kaltaisiani ihmisiä joilla ei ole kaikki lahjat kasassa ja samalla miettivät mikä olisi tarpeeksi persoonallinen lahja huippu tyypille. Jouluiset pipari Rocky Roadit nousivat melkein ensimmäisenä mieleeni, koska tämän lahjan saaja on todellinen herkkusuu. Itse tahdoin tehdä tämän kolmen suklaan avulla.


Tarvitset:

200g maitosuklaata
100g valkosuklaata
100g tummaasuklaata
kourallinen mini vaahtokarkkeja
pari piparia
25g voita

Sulata suklaat ja voi erikseen. Lisää voisula, tumma- ja maitosuklaa, levitä ne pieneen leivinpaperilla peitettyyn vuokaan. Koristele suklaa murskatuilla pipareilla ja vaahtokarkeilla. Valuta lusikan avulla päälle valkosuklaata. Laita vuoka jääkaappiin jähmettymään tunniksi. Leikkaa levy paloiksi lasipurkkiin ja koristele jouluisesti. Säilytä Rocky road jääkaapissa.



Esimerkiksi Tigersista löytyy ihania "home made" tarroja joita voi liimailla purkin kylkeen. Halpa-hallista puolestaan löytyy ihania puukylttejä joissa esimerkiksi lukee tuo "from my heart". Mielestäni leipomusten lisäksi ihania joululahja ideoita on esimerkiksi itse tehdyt saippuat, villasukat ja kynttilät. 

Oletko sinä tehnyt joululahjoja itse tänä vuonna?

XOXO JennyJanette

4 kommenttia

  1. Namm, näyttää hyvältä! <3

    Ja ymmärrän hyvin tuon, ettet kiireen takia voi ehtiä tehdä jokaista luukkua valmiiksi. Mullakin ottanu tiukille, vaikka jäinkin jo joululomalle! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Julia, ihana kuulla että ymmärrät tää joulunaika on aina ihan hullua :D Hyvää joulua sulle ♥

      Poista
  2. Oihh rocky road <3 Mä oon tehny tänävuonna yllättävän vähän lahjoja ite ! Joulusiivous ukille sai riittää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo siivouskin on kyllä ihana teko varmasti arvosti ♥ Ihanaa joulua Emilia!

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥