1 LUUKKU 7: UNBOXING ORIFLAME ADVENT CALENDAR - JennyJanette

LUUKKU 7: UNBOXING ORIFLAME ADVENT CALENDAR



Tämän päivän luukusta paljastuu juttu mitä en ole koskaan aikaisemmin kokeillut ja otsikosta se jo paljastuukin eli joulukalenterin unboxaus! Kysyin teiltä mikä postaus kiinnostaisi kaikista eniten ja yli 50% äänistä sai tämä postaus. Tilasin tämän kalenterin pari päivää ennen joulukuuta eräältä Oriflamen jälleenmyyjältä Jenniltä joka löytyy facebookista Jennin Oriflame. Yllättävää kyllä paketti saapui perille joulukuun ensimmäisenä päivänä kiitos Jennin nopean toiminnan, iso kiitos vielä siitä että suostuit lähettämään kalenterin mulle vaikka myyntiaika olikin jo loppunut❤ Hän on tosiaan valinnut itse tähän tuotteet jota arvostan myös paljon!
Itse en ole aikaisemmin tilannut mitään Oriflamelta, joten kalenterin myötä pääsin tutustumaan heidän tuotteisiinsa ensimmäistä kertaa kunnolla. Ennen kun avasin kalenterin luulin koko ajan että se sisältää matkakokoisia tuotteita tai näytepakkauksia koska hinta oli vain 40€ mutta olin kyllä todella väärässä sillä kalenteri sisälsi ainoastaan täysikokoisia kosmetiikka tuotteita, vau! Lisäksi Jenni oli laittanut vielä mukaan lisäyllätyksenä ihanat timanttikorvikset, jossa lukkona toimi mustat helmet. Kuinka nappiin voikaan tuntematon ihminen vetää sillä mä käytän ainoastaan noita korviksia BB-korviksia. Iso 👍. Tahdon myös sanoa että tämä postaus ei ole toteutettu yhteistyössä vaan tykkäsin kalenterista aidosti ja oikeasti, siksi se on ansainnut nämä kaikki kehut. Otin tosiaan pienen varaslähdön tämän avaamiseen sillä halusin esitellä tämän teille omassa joulukalenterissa. Klikkaamalla tuotteiden nimiä pääsette lukemaan Oriflamen sivuilta tarkemmat tuotetiedot. Huom en hyödy klikkauksista mitenkään eikä postaus ole maksettu. En ole myöskään itse jälleenmyyjä joten jos tahdotte joskus tilata itse tuon kalenterin voitte kääntyä Jennin puoleen :)


Feet Up Advanced (12€)- Hoitaa ja kosteuttaa halkeilevia ja kuivia kantapäitä. Tämä oli ihan super kiva luukku sillä mun kantapäät on kyllä tosi kuivat näin talvella. Näkyviä tuloksia luvataan jo 3 päivässä.
Feet Up Comfort (12€)- Tehokosteuttava yöjalkavoide. 
Hohkakiviraspi harjalla (4€)- Raspilla poistat kovettumat ja harjalla kuolleet ihosolut. Nyt mä voinkin tehdä kunnon jalkahoidon itselleni.



Love Nature Wheat & Coconut Oil sampoo (7€) - Kuiville hiuksille shamppoo
Love Nature Wheat & Coconut Oil hoitoöljy (3€) - Kuiville hiuksille hoitoöljy
Love Nature Wheat & Coconut Oil hoitoaine(7€) - Kuiville hiuksille hoitoaine. Tämä oli tosi kiva yllätys että kalenteri sisälsi samasta sarjasta monta tuotetta jotka sopii yhteen toistensa kanssa.


Love Nature Energising Mint & Raspberry (12€) - Vartaloemulsio
Love Nature Energising Mint & Raspberry (9€) - Kuoriva suihkugeeli. Tuoksuu ihanalta vadelmalta ja piparmintulta.
Kuorintakinnas (6€) - Nämä kolme tuotetta voi tilata myös TÄÄLTÄ settinä 27€ mutta nyt tarjouksessa 9.90€.


The ONE Colour Impact voideluomiväri (14€) - sävy rose gold
The ONE kulmaväripaletti (14€) - Sisältää kaksi kulmaväriä, vahan ja kaksi viistopäistä sivellintä.



Spiced Citrus palasaippua (3€) - Raikkaan sitruunan tuoksuinen palasaippua
Milk & Honey Gold Moisturising (13€) - Hunajan tuoksuinen käsivoide
Milk & Honey Gold Smoothing (12€) - kuorintavoide käsille


Love Nature Cucumber (4€) - Geelinaamio joka sisältää runsaasti C-vitamiinia. Sopii sekaiholle.
Love Nature Burdock (4€) - Puhdistava savinaamio joka sopii erityisesti kuivalle iholle.


The ONE kynnenkiillottaja (3€) - Kiillotusviilassa on neljä pintaa 1: viilaamiseen, 2: tasoittamiseen, 3: silottamiseen ja 4: kiillottamiseen.
Oriflame E02 luomivärisivellin - Tätä en löytänyt valikoimasta, eli on varmaan tällä hetkellä loppu, mutta muut siveltimet olivat arvoltaan 7€ eli veikkaan että saman hintainen tämäkin :)
BB-korvikset (12.90) - Nämä ihanat korvikset oli tosiaan mukana yllätyksenä ❤


The ONE BB huulivoide SK 15 (11€) - Kosteuttaa huulia pitkäkestoisesti 24 tuntia. Sävy hento helmiäinen.
The ONE Colour Unlimited (13€) - Huulipuna sävynä Rosewood Eternity.. Pysyy huulilla jopa 10 tuntia.

The ONE 5-in-1 WonderLash ripsiväri  (15€) - Saa loihdittua pitkät, erotellut ja tuuheat ripset. Oon itseasiassa saanut joskus myös tämän ripsarin joltain lahjaksi ja tykkäsin kyllä. Sama ripsari löytyy myös valikoimasta vedenkestävänä.
The ONE -ripsien & kulmakarvojen hoitogeeli (14€)- Vitamiinit hoitavat ohuita kulmakarvoja ja ripsiä. Sisältää biotiinia. Tosi kiva tuote testaamiseen sillä oonkin toivonut tuuheampia kulmakarvoja.
The ONE Eye Liner Stylo (13€) - Tussimainen eyeliner jolla saa rajattua silmät tasaisesti ja huolellisesti. Pysyy luomilla 24 tuntia.


Yhteen vetona joulukalenterissa oli tosi kattavasti erillaisia tuotteita kaikkea meikeistä ihonhoito tuotteisiin. Tälläinen joulukalenteri olisi myös ihana lahjaidea henkilölle joka rakastaa kosmetiikkaa ja varmasti annan näistäkin tuotteista osan lahjaksi ❤ Laskin että tuotteiden arvo olisi yli 230€ eli viisi kertaa yli kalenterin hinnan. Ostaisinko uudelleen? Todellakin! :-)

Millainen joulukalenteri sinulla oli tänä vuonna? Mitä tykkäsit tälläisestä postauksesta?

XOXO JennyJanette

6 kommenttia

  1. Ooh ihan superkiva joulukalenteri! :O<3 Kelpais! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli munkin mielestä ihan sairaan kiva kun sisälsi täysikokoisia tuotteita toisin kun muut kalenterit <3 voisin ensi vuonna ostaa saman :'D

      Poista
  2. Hei! Minulla on muuten sama kalenteri ja Jenniltä myös tilattu. �� ja varmasti jatkossa tilaan myös jos tulee vastaan ensi vuonna. ❤️

    VastaaPoista
  3. Mitä tarkoittaa ”ei varsinaisesti yhteistyö”? Jollain tapaa siis kuitenkin on vai?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En saanut tuotetta ilmaiseksi, enkä olisi halunnutkaan koska Jenni toimii kuitenkin "yksin" :) Halusin mainita tästä kalenterista koska se vaikutti niin kivalta ja vinkata siitä muillekkin <3

      Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥