1 Hääunelmia - JennyJanette

Hääunelmia

Heipsan!
Oon tässä pari päivää yrittänyt kehitellä teille uutta video postausta mutta äänet ei toimi enää koneelle siirtäessä vaikka kamerassa toimiikin, osaako joku vinkata mistä voisi johtua? Kyllä mulla on äänet ja mikki päällä, sanon näin ennen kun joku pitää mua yksinkertaisena ihmisenä :D No mut anyway ei murehdita nyt siitä vaan tulin nyt hyvittämään sen teille tekemällä vähän erillaisemman postauksen, ei asu kuvia eikä ostopostauksia vaan:

Muistaako joku blogin alkuperäisen nimen ”My lifestyle and dreams”. Munhan oli tosiaan tarkoitus kertoa teille myös mun unelmistani, sillä niitä on pari tosi isoa jotka vaikuttavat ihan mun jokapäiväiseen elämään, kun en voi vaan lakata miettimästä niitä. Tottakai uneksin myös siitä mistä moni muukin eli lotto voitosta, mutta silti aina kaikki muu juurtaa tähän yhteen ja samaan unelmaan, nimittäin häihini. Jotta ette pitäisi mua ihan itsestään selvyytenä, ei en menisi kenen tahansa kanssa naimisiin. Minua ei myöskään ole kosittu vielä, mutta siitä ollaan kyllä keskusteltu ja kyllä vielä sekin päivä tulee. :)

Joka päivä jos mulla on aikaa katselen häämekkoja ja vihkisormuksia, jostain kuulostaa varmaan hölmöltä siksi että joskus mies hoitaa tämän sormus asian, mutta mä tahdon siihen asiaan kuitenkin itse vaikuttaa koska tuleehan se kuitenkin olemaan sormessani läpi elämän ja meillä on tosi erillainen maku korujen suhteen :D


Tärkeintä sormuksessa on kestävyys, yhteensopivuus ja että se tuntuu omalta. Omalla kohdallani molemmat sormuksista tulisivat olemaan varmaankin valkokultaa, koska olen kuullut että hopea tummuu käytössä. Tietystihän hinta siinä nousee huomattavasti, mutta osallistuisin myös itse sen kustannukseen. Kihlasormus olisi luultavasti yksi rivinen ohut timantti sormus, mitä ohuempi sen parempi. Ja vihkisormuksessa puolestaan olisi keskellä yksi isompi timantti.


Tässä pari ihanaa pukua. Kuvat kopioitu hääpuku sivustoilta Esim. SofieHouse & Bella's Dress


Olen seurannut monia hääpuku sarjoja ja –blogeja ja samalla unelmoinut omasta mekostani. Olen melkein jo lyönyt lukkoon että sen on oltava mereneito/trumpetti mallinen.  Kangas ei saa olla yli kiiltävää silkkiä vaan ennemmin orgazaa, pitsiä, tylliä yms. Sen on oltava ehdottomasti olkaimeton ja lisäplussaa tulee jos takana on nyöritys. Kuulostaakonko vaativalta? Löysin itseasiassa täydellisen yksilön erään suomalaisen hääpuku firman sivuilta, mutten tahdo paljastaa sitä, jos se sattuisi vaikka oikeasti olemaan minun mekkoni :D

 Kampaus riippuisi aika paljon siitä millainen mekon selkämys on. Nyt muistan taas miksi alunperin vaalensin hiukset.... Kuvat printes.Juhlat olisivat ehdottomasti kesällä. Olisi aivan ihanaa jos juhlapaikka olisi veden äärellä, oli se sitten meri, järvi tai joki. Vaikka paikka olisi rannassa juhlat olisivat silti sisällä ja seremonia perinteisesti kirkossa, koska tämä suomen sää on niin ainutlaatuinen :D


Ainahan saa unelmoida? Mutta näihin sanoihin ja näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa ja alkaa valmistautua iltavuoroon, bye!


6 kommenttia

 1. Olen myös unelmoinut häistä pienestä pitäen ja menimme mieheni kanssa kihloihin viime vuonna kun minä ehdotin.Ensi vuonna on häät ja pitäisi alkaa etsimään vihkisormuksia.Kihlasormuksina meillä on pelkistetyt valkokultasormukset.Mistä on oikealla alhaalla oleva kuvan sormus?Kiva blogi sinulla=)

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea kihlauksesta! Se on kultajousen nettisivuilta uutuus tuote, maksaa muistaakseni vähän yli 2 tonnia :) Kiitos paljon, hyviä tulevia vuosia teille! :)

  VastaaPoista
 3. Hei.. saako oikaista että "olen kuullut että hopea tummuu käytössä" ei pidä paikkansa vaa asia on juurikin toisinpäin, käytössä oleva hopeasormus ei tummu :) eli ei tummumisen pelossa kannata hylätä hopeisia sormuksia vaihtoehtona jos niiden joukosta löytyy mieleinen :)

  VastaaPoista
 4. Moikka! Saa tottakai! Luin suomen kultaseppien sivuilta että hopea tummuisi, mutta saattaa kyllä olla että sielä oli sitten väärää tietoa :) "Hopealla on voimakas taipumus yhtyä rikkiin ja muodostaa sen kanssa hopeasulfidia. Tämä rikkiyhdiste muodostaa hopean pinnalle kellertävän kalvon, joka reaktion edetessä paksunee ja muuttuu vähitellen tumman ruskeaksi, sinertäväksi ja lopulta mustaksi." Mutta sen kuulemma pystyy korjaamaan suola vedessä käärittynä folioon.. Mistä olet kuullut ettei näin ole? Tosi hyvä jos niin ei ole sillä hopea sormuksia on todella kauniita ja niitä saa paljon edullisemminkin :) Kiitos jokatapauksessa kommentistasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis käytössä oleva hopeasormus on jatkuvassa ihokontaktissa eikä pinnalle siis pääse muodostumaan tuota kalvoa eikä tästä syystä myöskään tummumaan :) tietysti jos sen sormuksen tai muun hopea esineen sinne korulippaaseen jättää niin tummuu koska se on hopealle ominaista. lainaamasi teksti pitää paikkansa, mutta näin käy hopea koruille jotka eivät ole käytössä :) lukiossa oon opiskellut pitkän kemian niin sieltä tämä tieto peräisin :) hopeakorujen puhdistus on tosi helppoa :)

   Poista
  2. Kiva että vastasit :) Aivan, pitää varmasti paikkansa :) Miksiköhän hopea sormuksia ei tehdä aidoilla timanteilla vaan zirkoneilla :o

   Poista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥