1 Mekko rakkautta - JennyJanette

Mekko rakkautta

Hyvää torstai päivää kaikille!

Mä odotan ihan kovasti jo! Ihan hirveesti ideoita mitä voisi postailla ja kuvailla. Ajattelin ottaa varaslähdön kesään ja kokosin muutaman lemppari maxi mekon Nelly.com:ista

1. Tässä mekossa on aivan ihana selkämys, harmi ettei siitä ole kuvaa. Olen jo kauan haaveillut valkoisesta maxi mekosta ja minun onnekseni huomasin saaneeni synttärilahjaksi Nellyltä 7€ alennuskoodin. Olihan tilaisuus pakko hyödyntää ja vein tämän kyseisen mekon ostoskoriin. Nyt jännitetään kuinka mekko istuu päälleni, sillä lyhyenä neitinä näiden pituus on mulle ongelma. Tämä oli alennuksessa 49.95€(norm. 99.95€) Mekosta saatte kuvia heti kun säät sen sallivat :) Siellä on yhä muutama kokoa jäljellä. Mekkoon pääset TÄSTÄ
2. Tämä mekko oli myös ihana avoimen selän ansiosta ja etuosan koristeellisuus teki muhun vaikutuksen. Harmikseni huomasin vain yhtä kokoa olevan jäljellä. Alla olevat sandaalit olisivat niin ihanat mutta kuten jo mainitsin, lyhyyteni vuoksi korottomien kenkien käyttö ei luultavasti onnistuisi maxi mekkojen kanssa. Vaikka mekkoa onkin vain yhtä kokoa TÄSTÄ pääset katsomaan mekoa, jos vaikka kokoja sattuisi tulemaan lisää.
3. Ensimmäisen ja tämän viimeisen mekon kohdalla jouduin pohtimaan kumman tahdon. Pitsi riippuvaisena tämä miellytti kovasti silmää ja kokojakin olisi ollut. Olen kuitenkin kerran jotunut pettymään kerman väriseen mekkoon, sillä se oli aivan keltaisen sävyinen (tilasin sen silloin ellokselta ja palautin). Uskon kuitenkin että tämä on ihan kauniin värinen, joten ehkä käyn tilaamassa myöhemmin tämänkin kun budjetti sallii. Mekon löydät TÄÄLTÄ.

Mikä on lempparisi? Oletko sinä jo varautunut kesään uusin vaattein?

Tuntuu että kesän tulo tuo mulle motivaatiota blogin suhteen, olo on paljon pirteämpi kun valoa on jo enemmän päivässä ja nytkin olen postannut kolmena peräkkäisenä päivänä ja tämä neljäs :o Tietysti sekin vaikuttaa paljon että eilen mulle soitettiin töistä haluanko pitää vapaapäivän, sillä muuten eilinen postaus olisi siirtynyt tälle päivälle. Onko parempi postata usein tälläisiä vähän lyhyempiä postauksia vai harvemmin pidempiä postauksia?


5 kommenttia

 1. Vau mitä mekkoja, kivat yhdistelmät oot löytänyt. Innostuin jo iha tosta 3. mekosta mut ei näyttäny tuolla sivustolla ton mallin päällä niin kivalta kuin tässä sun kuvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kiiitos! Kiva kuulla että nää yhdistelmät toimivat sunkin mielestä :) joo malli kyllä vaikuttaa paljon asiaan! Mulla on nelly.com sivuilla yks lemppari malli ja välillä ihan vaan siks että joku vaate on hänen päällään saa mut tilaamaan vaatteen :D Ihon väri saa monesti näyttämään mekon jonkun toisen päällä paremmalta kuin toisen :)

   Poista
 2. Jokainen mekko on kyllä kaunis, mutta ehkä tuo numero kaksi on mun lemppari :) kesä on kyllä oikein maximekkojen aikaa!

  VastaaPoista
 3. Kaikki on kyllä ihania, kolmonen ehkä mun lemppari! :)

  VastaaPoista

►Ihanaa kun kommentoit, vastaan ja julkaisen sen niin pian kuin mahdollista! ♥